19.01.07
23:18
Здравейте, от около два месеца се занимавам с бб, сериозно от един.Като за начало ми стана много интересна тази статиа - http://www.bb-team.org/articles/000029.php .Накратко ме интересува, на краят М.Маринов казва че следва статия в която ще даде програма за маса, саубразена с тези открития.Това да се разбира така, че тези дадени в тренировки не са макс. ефективни и съобразени с тези открития? ( нямам нищо против програмите, все пак моита е от там, един вид ме интересува, дали идната ще предложи повече... =) ) Също от скоро питам приятели билдари, относно това как да провеждам тренировките си, всеки твърди различно. Трениора в залата каза на макс, докат не откаже мускола, други френдове подкрепят това, а някои противоречат... Бих искал вашето мнение по въпроса.Как е по-добре, да се изцеждам на максимум всяка трен, докат мусколите не откажат на някое повторение(серия)(80-90+ процента... ?
Или да правя на 50-70 процента, с макс. чисто изпълнение, с точни интервали по една минута.
=)
06.02.07
11:35
Еми според мен най-добре е около 80% от макс тежест,1-2 повторения преди отказа.Но говорим с 80% от макс,който е изпълнен с точна техника,не максимална тежест,ама да я вдигаш с чийтинг!И се стараеш да спазваш стриктна форма,като примерно по 2-3 серии на тренировка можеш накрая да направиш 1-2 повторения с чийтинг.