Питанка за сауната

TV

20.01.07
10:15

Кой е най-ефективния начин и най-правилния начин , по който трябва да прекараме времето си в сауната? Лично аз ходя в деня преди висококалоричния си ден, но не зная колко точно време трябва да прекарвам там и на какви интервали.

20.01.07
10:55

Веднъж в седмицата е супер! :lol:
Аз знаеш ли какво правя, вътре стоя 5-10 мин, след което излизам, ходя в басейна да се охладя, пия много вода и пак влизам. Ама нали има басейн там. И така цял ден, вечерта си като убит, все едно си свалил 5 кила. Трябва да се охлаждаш задължително, както и пиеш много вода в почивките :lol:

20.01.07
13:05

Така като се мокриш(охлаждаш) и пиеш много вода после като влезеш гориш само вода и соли едва ли ще свалиш 5 кила(даже и 2).

20.01.07
16:02

Така като се мокриш(охлаждаш) и пиеш много вода после като влезеш гориш само вода и соли едва ли ще свалиш 5 кила(даже и 2).

Пич не се изказвай така, че ще те постне някой при бисерите.

все едно си свалил 5 кила

winni има предвид, че усещането е такова, а не че сваля.
Надявам се не си мислиш, че гориш мазнини в сауната?!

Иначе и аз така правя както winni пише, 3-4 влизаня по 10мин. с охлаждащ душ между тях.

X_

20.01.07
16:16

ходя на сауна от 15години поне
преди сауна е добре да не си с вдигнат пулс,веднага след тренировка не е добре за сърцето.Добре е да вземеш топъл душ преди да влезнеш в сауната,след седмата минута започва обилното потене и около 10 минути или ако почувстваш ,че не ти е добре излизаш и за деня си приключил със сауната.Като излезнеш веднага обливане със хладка вода и охлаждаш на стайна температура като не забравяш ,че главата не се мие със студена вода,само тялото.10 мин вътре ,10 отвън и пак...топъл душ.
Три пъти е добре ,но като за начало може и веднъж или два пъти.
Охоо,някой горе препоръчва да се пие вода в почивките между влизанията в сауната,това не трябва да се прави.

25.04.07
08:44

Аз ходя на Хот Йога, което има нещо общо със сауната, но вместо само да седиш правиш упражнения - в студиото е затоплено до 37 градуса и яко се потиш. Не е лежерно като обикновената йога, ами е по-скоро като фитнес. Отслабнала съм повече от 5 кг за 2-3 месеца, но по-важното е, че тялото ми е страхотно стегнато и си личи от пръв поглед. разликата наистина е огромна. можете да видите страницата на www.37yoga.com

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1