Наистина много добър сайт!

Прескочи до:

25.01.07
22:36

Културизъм е всичко. Дори и това, което практикуваме ние, които просто си тренираме. Българската дума е много по-хубава, затова по-често я използвайте. Защото да използваме чуждата дума, когато си имаме наша.

Културизъм = култура+туризъм. :lol:  :lol:

25.01.07
22:45

Невежите хора от моя край не казват култоурист или билдер, а просто щангисче или биче  :lol: (тва се отнася смо за нвежите които са не малък %)

[quote author=“manson”]Аз лично разбирам думата културизъм като състезателен бодибилдинг.  :roll:

И аз така.

25.01.07
23:59

По - скоро бодибилдинга е състезателен културизъм. А всъщност, няма значение кое как наричаме.

26.01.07
14:47

Връщам се малко на Рони и Джей.
Ако на едно състезение му се знае победителя още преди да се е провело инатерсно ли ще е ?? Рейтинга пада  много. Организаторите на Олимпията не ги интересува кой ще е Мр. Олимпия. Искат парички и правят всичко възможно да вкарат някаква инрига за да спане състезението по-интересни и разбира се по-гледано. Представете си след гръмките заглавия като “Джей попречи на Рони да влезе в историята” и след заканите и на двамата че ще си борят за следващата титла как ще се гледа следващата Олимпия.

Същия прецедент имаше и във Формула 1. Имаше 1-2 топ тима и всеки знаеше кой ще е победител. И рейтинга разбира се падаше защото няма интрига. Богатите тимове сменяха по 3-4 двигателя на уйкенд, докато бедните изкарваха уйкенда с един. Затова вкараха много нови правила които “изравняват силите”. И се радваме на състезение в което няма победител още преди да е почнало.

QK

26.01.07
17:42

[quote author=“KLEKNALIQ”]Връщам се малко на Рони и Джей.
Ако на едно състезение му се знае победителя още преди да се е провело инатерсно ли ще е ?? Рейтинга пада  много. Организаторите на Олимпията не ги интересува кой ще е Мр. Олимпия. Искат парички и правят всичко възможно да вкарат някаква инрига за да спане състезението по-интересни и разбира се по-гледано. Представете си след гръмките заглавия като “Джей попречи на Рони да влезе в историята” и след заканите и на двамата че ще си борят за следващата титла как ще се гледа следващата Олимпия.

Същия прецедент имаше и във Формула 1. Имаше 1-2 топ тима и всеки знаеше кой ще е победител. И рейтинга разбира се падаше защото няма интрига. Богатите тимове сменяха по 3-4 двигателя на уйкенд, докато бедните изкарваха уйкенда с един. Затова вкараха много нови правила които “изравняват силите”. И се радваме на състезение в което няма победител още преди да е почнало.

Ами да ти кажа ти малко си противоречиш,защото в началото питаш как ще се знае края,после,че ако не се променя победителя ще се губи интререса.Аз сега ще ти обясня защо на мр. Олимпия се знае победителя - значи то се вижда кой на какво ниво е,Рони до преди 3 години нямаше равен,още от когато започна да става първи то се виждаше,че е далеч от другите,а в последните 3 години Джей започна да го достига само на маса,което от своя страна увеличава интереса за следващата олимпия и ето,че 2006 Джей е първи,а не можеш на черното да кажеш бяло,като виждаш,че Рони си е най-добрия,значи това означава,че се е борил да е такъв,а във Формулата си е същото - Шумахер си е най-добър и тва си е,значи в това да си най-добрия си има и добри и лоши страни както сами виждате,защото в началото се изкарват много пари,но после става банално и започва да се губи интереса.Победителите се знаят,защото притежават качества,за които другите само си мечтаят.Това е орисията да си първи,но публиката диктува правилата,а на нея и писва бързо,затова и победителите се сменят.

26.01.07
19:35

Извинявам се за спама, ама ми стана интересно...
Дайте някоя снимка на този Ковач, че явно е доста спорна ..фигура. :P

10х 8)

Той не е спорна фигура. Той просто е най-голямото магаре, което съм виждал (на снимка)!
Ще напиша неща, които за него:
Горна лежанка - 272 кг х12
Раменни преси зад врат - 183 кг х15
Гребане с щанга - 274 кг х7
Лег преса - 818 кг х20 :shock:

Ръка - ~70 см
Гръдна обиколка - ~180 см
Достигал е до 180 кг в края на период за маса, висок е към 190 см
Нечовек.

П.С. Според мен той не е родом от земята, а е спуснат с НЛО :twisted:

MO

26.01.07
20:52

[quote author=“Huskarl”]Той не е спорна фигура. Той просто е най-голямото магаре, което съм виждал (на снимка)!

Ръка - ~70 см
Нечовек.

Ще поправя някой мерки ,все пак той ми е любимец и му знам мерките.
Ръст-186см
Килограми-150кг в състезателен период ,в основен само той си знае  :shock: ,но май беше стигал 175
Ръка -68.5см (никога не е стигала 70)
Бедро -88см :shock:  Искам и аз 88

NRG52 по-горе в темата съм пуснал  негови снимки ,но еот още няколко заради интереса към него :
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/greg_kovac_01.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/greg_kovac_12.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/kovacs4.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/gk7.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Moi%20raboti/gk6.jpg

Huskarl от кой сайт ти е информацията?
Раменни преси зад врат - 183 кг х15 -това е доста съмнително дори и за Грег
пък и зад врат :?

26.01.07
21:36

[quote author=“Huskarl”]Той не е спорна фигура. Той просто е най-голямото магаре, което съм виждал (на снимка)!

Ръка - ~70 см
Нечовек.

Тоя 800 кила от лег ли дига?  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Не! Това е лег преса, упражнение за крака.

morphey
Не помня от къде ги намерих, само помня, че си ги записах  :shock:

P.S. Рони Слони има 91 см крак. Поне така пише във wikipedia

26.01.07
23:02

Як бик вървия въпрос беше реторичен. Никои няма да гледа състезание в което се знае победителя. То няма просто да е състезение. мисълта ми беше ” после става банално и започва да се губи интереса”(надявам се не се сърдиш че те цитирам) Не оставай с впечатлението че съм а Джей, Рони си е Рони легенда.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1