P&B срещу Нутрим

Прескочи до:
Slayer4o

25.01.07
16:31

Достатъчно прочетох, просто вижте Нутрим кои състезатели и федерации спонсорира какво са постигнали те , вижте и другите фирмици особено тази смешна фирмичка на Момчил Милев създанена с пари от търговия с забранени медикаменти.Нутрим 15 години се труди упорито да създава и усъвършенства продукти, има договори с едни от най-добрите фирми пройзводители на суровини в света, абсолютно всички необходими документи за произвотство и търговия с хранителни добавки ( само Биогейм притежава такива от българските фирми ). Просто фактите говорят достатъчно, аз няма какво да кажа, това не е реклама а просто ФАКТ

25.01.07
16:52

Добре, пич, ти понеже явно си вътрешен човек обясни ни как продукт на тази упорито трудеща се 15 г. фирма, се оказа не Про Голд 90, а Про Голд 45? И как нито едно високопоставено лице във въпросната фирма не даде официално обяснение по въпроса, а всички се изпокриха като мишки?

AN

25.01.07
17:00

Е ай стига бе , без да се обиждаш ама кво официално обяснение чакаш в тоя форум дето и аз че съм от вчера тук вече разбрах че има кампания срещу нутрим.Раздухвате едни и същи работи една година ли е колго не погледнах.И направо им се чудя на тия от нутрим как не са дали под съд за уронване на престиж или не дай боже за пропуснати ползи някой пич от форума .. знам ли ти искаш пресконференция или на банкет да та поканат :lol:

25.01.07
17:00

[quote author=“Slayer4o”] вижте и другите фирмици особено тази смешна фирмичка на Момчил Милев създанена с пари от търговия с забранени медикаменти.

Ти да не мислиш, че този Момчил, някой го обича много много? Но искам да те питам, имаш ли някакви факти за това, или просто си акаш, защото има факти, че твоята фирмица е смешна! И ай моля те, не ми пробутвай номера със сертификатите и 15-те години упорит труд!
  А на теб ти се чудя, ти поне капчица достойнство нямаш ли?!?

KO

25.01.07
17:23

[quote author=“anabol_bez_mozuk”]Е ай стига бе , без да се обиждаш ама кво официално обяснение чакаш в тоя форум дето и аз че съм от вчера тук вече разбрах че има кампания срещу нутрим.Раздухвате едни и същи работи една година ли е колго не погледнах.И направо им се чудя на тия от нутрим как не са дали под съд за уронване на престиж или не дай боже за пропуснати ползи някой пич от форума .. знам ли ти искаш пресконференция или на банкет да та поканат :lol:

Прав си, оставете фирмата намира тази кампания и тези дискисии са безмислени

Slayer4o

25.01.07
17:26

[quote author=“Neo”][quote author=“Slayer4o”] вижте и другите фирмици особено тази смешна фирмичка на Момчил Милев създанена с пари от търговия с забранени медикаменти.

Ти да не мислиш, че този Момчил, някой го обича много много? Но искам да те питам, имаш ли някакви факти за това, или просто си акаш, защото има факти, че твоята фирмица е смешна! И ай моля те, не ми пробутвай номера със сертификатите и 15-те години упорит труд!

А има ли факти че аз съм обвързан с Нутрим по някакъв начин, има факти и то документирани но това изобщо не ме интересува.Просто няма какво лошо да кажете за фирмата, а ако не предпочитате нейните продукти просто не ги пийте но спрете да сипете критики и лъжи по нейн адрес!

head_hunter

25.01.07
17:37

[quote author=“Slayer4o”][quote author=“Neo”][quote author=“Slayer4o”] вижте и другите фирмици особено тази смешна фирмичка на Момчил Милев създанена с пари от търговия с забранени медикаменти.

А има ли факти че аз съм обвързан с Нутрим по някакъв начин, има факти и то документирани но това изобщо не ме интересува.Просто няма какво лошо да кажете за фирмата, а ако не предпочитате нейните продукти просто не ги пийте но спрете да сипете критики и лъжи по нейн адрес!

Хайде разясни на мен невежия какво е лъжа? Защото аз мога да ти кажа какво е лъжа - да продаваш протеин който е обявен за 90%, а се оказва 46%. Нещо да кажеш? И нека се разберем за оронването на престижа - имам официален документ издаден от официална институция в който е документирано цялото изследване и ако искат да ме съдят да заповядат  :D . И правилно продукти на Нутрим няма да пия, но няма да позволя на хора които познавам да направят тази грешка, която съм направил и аз, а именно да си хвърлям парите за нещо което не отговаря на това което обявявате толкова гордо в/у етикета си. Сега обясни ми кое точно от това което съм изразил като мнение е погрешно или лъжа? Хайде кажи къде не съм прав? И защо след като беше изпратен в самото начало e-mail до фирмата Ви никой не даде никъкво обяснение?

25.01.07
17:48

Хахах те Нутрим и да искат да осъдат хора за оронване на престижа НЕ МОГАТ, защото ние сме потребители и споделяме лично мнение, а не сме юридическо лице. А защо хед хънтър да не ги осъди за нанасяне на физическа вреда(тъй като хр. добавки са по закона за лекарствата и храните) като е взимал протеин под необходимата дневна норма.  :wink:  НЕ Нутрим да съдят, а да бъдат съдени трябва :!:

25.01.07
19:50

[quote author=“Slayer4o”][quote author=“Neo”][quote author=“Slayer4o”] вижте и другите фирмици особено тази смешна фирмичка на Момчил Милев създанена с пари от търговия с забранени медикаменти.

Напротив, хората трябва да знаят да не пият от боклиците ви и да ви пълнят гушките !

Slayer4o

Мисля, че съм влюбен в тебе, ооо ти титан на смисълта, ти си наща светлина в тунела, ти си слънце и луна, ти баща, ти майка!
Тук всички те обичаме и подкрепяве, давай Slayer4o давай, България е с теб, Господ е със теб!

П.С. Драги ми Slayer4o не си забравяй кърпичката, че нали знаеш какво става с устата ти като чуеш за “Нутрим”!
С обич Мама

KO

26.01.07
14:43

Тоя пък какво седнал да защитава Нутрим, ако ги харесваме ще ги пием, ако не няма , но недей да ни убеждаваш в нещо в което неможем да вярваме без неуспорими доказателства!

26.01.07
22:54

[quote author=“kokala1”]Тоя пък какво седнал да защитава Нутрим, ако ги харесваме ще ги пием, ако не няма , но недей да ни убеждаваш в нещо в което неможем да вярваме без неуспорими доказателства!

Slayer4o да критикуваш себе си в 3-то лице е първата стъпка към шизофренията, знаеш ли ?  :wink:

BE

04.02.07
18:30

по добре пържолки от колкото български добавки, нищо се незнае какво има вътре :!:

CSKA_FoReVeR

04.02.07
19:10

[quote author=“belia”]по добре пържолки от колкото български добавки, нищо се незнае какво има вътре :!:

Да, лайна има вътре.....
Айде малко преувеличавате...
Излъгали са, че е 90 %, но пък чак да ги съдите за телесна повреда....
И аз се набутах преди 5 дни си купих протеин на Нутрим, какво да се прави като го изпия вече няма да си купувам.
Не съм никакъв с Нутрим, но просто изказвам мнение...
Все пак всеки мери според джоба си. :wink:

head_hunter

04.02.07
21:16

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Да, лайна има вътре.....
Айде малко преувеличавате...
Излъгали са, че е 90 %, но пък чак да ги съдите за телесна повреда....:wink:

Каква телесна повреда абе човече вземи чети постовете.
А за това от какво са тези 46% можеме да гадаеме дано не се окажеш прав.

06.02.07
08:55

От досегашните мнения останах с впечатление че П&Б са по добри. И аз съм на същото мнение,вземал съм си протеин креатин и амино на П&Б и имаше ефект от тях. А в килера имам половин кофа Про голд 90 и се чудя кво да го прая....май ще го изпия  до пролетта и лятото почвам да чистя,не ми се хвърля. Пуста сиромашия,кво да се прави

06.02.07
11:06

P&B май са по добри...
А тоя Slayer4o направо ме разбива кърти мивки лепи плочки : самоцитира се , самокритикува се просто този човек е уникат  8)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1