Тема:Коментари за продуктите на POWER FOOD

Прескочи до:

25.01.07
01:48

Понеже знам, че има много темички из форума, но няма свястно инфо реших да постна тази тема пък да видим...Нека всеки който е употребявал продук на тази фирма да изкаче мнение..>За всичко Аминокислеи,протеини и т.н...

Цените наистина са убийствено ниски :P А разнообразието е ОГРОМНО...Всякакви добавки(освен креатини,протеини и т.н.) за стави, контузи и сякакви такива...

Ориентировъчни цени...
Протеин Whey 1кг. 46лв.
Гейнър 1г. 22лв.
Л-карнитин 90таблетки 23лв.
БЦАА - 10лв. 60 таблетки..
Креатин- 100гр. ....10.50
Креатин 200гр. -18лв
Креатин 300гр- 23.50
Амино 3000 -250таблетки 38лв.//120 -18лв.

И още многооо многоо други..

Моя коментар: Използвам Л-карнитина им и съм много доволен..Препоръчвам на всеки, а цената е много добра просто :P :P

Чакам коментари за протеина, аминота и т.н..!!

Моля ХОРА, които няма интерес към темата да не спамят  :P

Темата беше редактирана от Sioks на 05.04.07 15:31.

25.01.07
04:17

Използвал съм единствено Л-карнитин с хром пиколинат и останах доволен, за другите продукти... :roll:

HS

25.01.07
12:37

От къде ги купувате продуктите на power food?протеина по специално

25.01.07
13:02

Протеина не е толкова!!!В нашта зала един дистрибутор ги даа по евтино от саита пр-500гр креатин(саита)-33лв,500гр креатин(залата)-27лв.а протеина е 32лв/кг гейнера е 17лв/кг!

25.01.07
13:12

Важното е да са качествени , а не като Нутрим некви ефтинийки и ... си ебааш мамата с тех  :lol:

25.01.07
13:42

Ами незнам аз снощи в моята зала- има всички продукти на Power Food та тъкмо го докараха... 1кг за 20лв.  и на мен ми се строи малко, защото в залата на КРИКА беше 20лв. 500гр... Ако са объркали цените да отивам да го купувам :twisted:

НО ХАЙДЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ ПО ТЕМАТА!

Някой да е ползвал, протеина, креатина, аминота? Който е нека сподели :idea:

ДОБАВЯМ В ТЕМАТА 2 ИНТЕРЕСНИ МНЕНИЯ :idea:

[quote author=“pulsedriver”]Взимам креатин монохидрат на тази фирма и съм много доволен-за сега съм качил около 7кг, но още не съм го спрял и не мога да кажа дали се запазва каченото с него. Някакъв микрофилтриран е, и е като пудразахар. Познавам 3ма още които са взимали та и те са много доволни. Така че няма да сгрешита ако го вземете

Въпроса ми е дали и протеина си струвам. Мисля да си взема протеин на тази фирма - суроватка. Някой използвал ли го е ???

[quote author=“fitboy”]аз полвам три креатин малат и глутамин на power food вече месец и съм много доволен. Сега си взех и етил естер. Казаха ми че протеина им е много добър, а пък и цената му е стабилна 42лв за кг. Така, че предполагам че протеина им е добър също

[quote author=“fitboy”]добри са!! В момента пия три креатин малат и глутамин на power food и съм много доволен. Качвам сила и се възтановявам много добре, креатина ти прави тренировката по-пълноценна, а с глутамина възтановяването по-добро.

[quote author=“PaTriK”]ooo за креатинчето на POWER FOOD , много е добро ше качиш доста кила на упражненията . ПИл сам от него и сам адски доволен !!!

Някой друг :) За по сигурни изказвания, че това “казаха ми”  не вдъхва голяма достоверност и сигурност за продуктите им  :)

ЕДИТ: ДА СИГУРЕН СЪМ,  че това ПИШЕ, но имам съмнения, че са го объркали от фитнеса просто  :) Защото си спомнявам, че магазина на КРИКА беше 500гр 23лв.. :roll:

Хайде моля ви...Искам да има поне една ЧИСТА и ПОДРЕДЕНА ТЕМА :P
Тенкс предварително...

25.01.07
14:04

1 кг Уей протеин - колко % ? и сигурен ли си че е 20 лв?
Ако е толко ще пускаме тест в хей  :lol:

25.01.07
19:28

На Power Food съм пил само гуатамин (100г.).
Това беше първата добавка, която си взех и много много не знаех как да го пия. Пих по 2.5г. 2 пъти на ден - след трен. и преди лягане/след училище и преди лягане.
Не съм пробвал друг гуатамин, но останах сравнително довелен от продукта - много добре ме възтановяваше. Веднъж даже си направих експеримент - направих убийствена тренировка за крака, след която бях сигурен, че ще имам мускулна треска, но на следващия ден все едно не бях тренирал - краката си ми бяха като нови :) .
Ако някой знае от каде мога да намеря протеина на Power Food, да каже.

п.п. - малко ценоразпис:
Креатин Монохидрат 100г. - 10лв.
Креатин Монохидрат 300г. - 21лв.
Гуатамин 100г. - 15лв.
Таурин 100г. - 14лв.

25.01.07
20:03

Някакъв сайт , форум или пълна ценова листа да имат тия пичове ?

Ще зема да ги тествам , но само да не се окажат като нутрим ...

25.01.07
20:12

http://espowerfood.com
Ето - на български е :P

25.01.07
20:13

[quote author=”.::F.ToRReS::.”]Някакъв сайт , форум или пълна ценова листа да имат тия пичове ?

http://espowerfood.com , muskulibg.com

Аз смятам да им пробвам L-carnitinе-a по-нататъка.

25.01.07
21:12

Аз се чудя имат ли протейни и гейнери , щото никъде не видях ...

25.01.07
21:16

И аз забелязах това ...
Май нямат такива работи ..

25.01.07
22:13

Имат и протеин и гейнер но ги няя в сайта! ! !

26.01.07
14:33

Ако на някой в залата му има продукти на тази фирма моля да пише :) Къде се намира залата , град и т.н.

27.01.07
14:00

Бургас, магазин “фитнес мания”

27.01.07
19:26

София, фитнес “Диана”

27.01.07
21:13

Видин,залата на стадиона.

05.02.07
00:10

В първи ми пост съм написъл! ИМАТ ВСИЧКИ ХРАНИТЕЛНИ добавки и всякакви други, за стави, сухожилия и какви ли не още неща свързани с поста... Та имат много продукти..Въпроса вече опира до качествата им...

Най-много продукти имат май в Студ. град където аз тренирам...Много неща са както казах- Студ град.. До Клуб “Ориент33” и “JB” sre]u клуб “Fire” i “Tantra”.. “Барадтур” или нещо такова се казваше залата..

icinkyyy

05.02.07
15:33

И аз мисля да си взема креатин+глутамин на POWER FOOD , да кача малко маса и аз само положителни мнения съм слушал за тази фирма , но ще се убедея след като пиря продуктите им !

05.02.07
15:44

ZUM не знам защо си нямал мускулна треска но със сигурност не е защото си пил глутамин.Той няма нищо общо със предодвратяването на мускулна треска.Натрупването на млечна киселина не може да се спре от глутамина той те възстановява дотолкова доколкото подобрява белтъчния синтез,връща силата в мускулите и т.н.И аз пия глутамин +креатин на ПП  и аз си смазвам краката 2 пъти в седмицата със 8-ци на 130кг(клек) но всеки път имам мускулна треска макар и малка а ако тренирам крака само веднъж седмично тогава е значително по голяма :) Иначе от продуктите на  ПП съм много доволен.

05.02.07
16:53

Имаш предвид за PowerFood нали?!?!? Че това ПП малко неразбираемо е...

05.02.07
17:45

И аз казвам, че глутаминът НЕ предотвратява мускулна треска. Почнал съм една кутия цяло кило и да ви кажа, все тая дали с него или без него. Иначе глутаминът си е американски, на Примафорс. Ако има някакъв ефект, то не е такъв, който може да се забележи.

06.02.07
14:11

[quote author=“ZUM”]На Power Food съм пил само гуатамин (100г.).
Това беше първата добавка, която си взех и много много не знаех как да го пия. Пих по 2.5г. 2 пъти на ден - след трен. и преди лягане/след училище и преди лягане.
Не съм пробвал друг гуатамин, но останах сравнително довелен от продукта - много добре ме възтановяваше. Веднъж даже си направих експеримент - направих убийствена тренировка за крака, след която бях сигурен, че ще имам мускулна треска, но на следващия ден все едно не бях тренирал - краката си ми бяха като нови :) .
Ако някой знае от каде мога да намеря протеина на Power Food, да каже.

п.п. - малко ценоразпис:
Креатин Монохидрат 100г. - 10лв.
Креатин Монохидрат 300г. - 21лв.
Гуатамин 100г. - 15лв.
Таурин 100г. - 14лв.

Не съм забелязал Power food да продават монохидрат.

Най добрия креатин които съм  пил е пак на същата фирма но е разбира се ETHYL ESTER,това един креатин със мн високо качество !

06.02.07
15:47

[quote author=“The_KiLLeR1”]Не съм забелязал Power food да продават монохидрат.

Най добрия креатин които съм  пил е пак на същата фирма но е разбира се ETHYL ESTER,това един креатин със мн високо качество !

Продават, продават :)

06.02.07
23:09

Нз хич не ми вдъхват доверие ...
Те български ли са в крайна сметка тия Power food ?

07.02.07
00:21

Питах ги преди няколко дена по имейл дали сами си произвеждат продуктите или ползват суровини от други производители. Още не са ми обадили... :roll:

07.02.07
02:27

Едва ли и те самите знаят отговора на този въпрос :D
А на тази фирмичка продуктите само по залите ли се продават  :roll:

08.02.07
02:31

Момчета освен креатина им някой пил ли е другите неща.Примерно протеините,разклонената верига...И аз се бях зарекал да не земам повече БГ продукти,ама...чудя се дали да не направя един последен опит с тая фирма...Иначе ги има по залите наистина.В Клуб 33 в Ст Град имат целият асортимент продукти.Гледам много ги вземат,ама те и Нутрим вземат... :lol: Добре ще е ако някой има повече опит и сподели.
По-здрави

11.02.07
19:49

И аз питах за креатина на Power Food и продавача ми каза ,че суровината е Германска и бил наистина мн добър този креатин и вика че от креатините този бил най-добрия :wink:

SI

11.02.07
20:07

Да и на мен ми казаха че това бил мн добър креатин аз моя си го зех от фитнеса :) и ще кажа след време има ли резултат

12.02.07
19:00

Аз съм пускал по-рано тема за тази фирма ама нямаше кой знае какъв интерес към нея .......
Та аз си взимах както някой е цитирал по-рано(не забелязах кой) Креатин Монохидрат и съм много доволен! Сега взех суроватъчен протеин 1кг но тъкмо започвам да го пия и нямам впечатления. А за л-карнитина обикновенния също е ОК - миналата година го изпробвах, макар и да не целях изчистване с доза 1-сутрин, 2-преди трен. 1-преди лягане имаше добър ефект(4кг надолу и 6см от талията за около 3 седмици), разбира се имаше и 2-3 пъти кардио по-25-30мин

Сега мисля и глутамин да взимам ама да видим .........

12.02.07
20:42

Аз съм взимал глутамина и в момента взимам креатина и съм горе-долу доволен :wink:

icinkyyy

13.02.07
19:15

Ее се хубави отзиви.Няма какво да се прави , а от март и аз ще си взема креатин+глутамин и да се надявам, че ще дадат резултат  :)

15.02.07
12:43

Вчера минах покрай магазина на Крика и май че и там се продават техните неща :roll: Някой последно пробвал ли е протеина им, че мисля да го взимам  :idea:

15.02.07
18:35

Днес си купих 1кг суроватъчен протеин на тази фирма (~22 лв ) и потърсих мнения за него дали се набутах... пича от магазина каза че е добър та ми препоръча него.
До сега вземах други протеини (БГ) мненията за които бяха отрицателни и свръх отрицателни...
Иначе ми прави впечатление, че е малко трудно се разтваря (може да е заради това че е суроватъчен?)

SeLeCt

15.02.07
19:22

каде се продават продуктите им ???? искам да си взема 5-6 килца от протейна

20.02.07
12:00

Ммм като гледам май мисля следващия месец да им скоча на Креатина и Глутамина...

Аааа нека всеки, който има резултат да споделя :idea:

21.02.07
23:38

Като имам повече впечатления ще ги споделя за сега съм на 1/2 от първата кофа 1кг, така че нищо не мога да кажа...
само едно - с вода са малко кофти за пиене (не се разтварят добре) но с мляко стават супер (има вкус на плодово мляко - преди години ги продаваха в торбички, същия вкус е)
[quote author=“SeLeCt”]каде се продават продуктите им ???? искам да си взема 5-6 килца от протейна

Не съм от София за да те упътя, цвета на етикета е оранжев, може да ги видиш в някой магазин - на етикета пише
Power food - Power mass gain

21.02.07
23:49

Момчета, само да ви оведомя! Гейнера им е 20 лева килото, а суроватката е 42 лева, така че май не си е толкоз ефтиния :cry:

22.02.07
07:31

аз да попитам някой имал ли е стомашни проблеми от монохидрата и каква цена е етил естер-а?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1