Помощ, за цикъл с Метан и/или......???

Темата е заключена.
~H

24.10.04
02:46

На 17 съм(84кг/181см), пробвах цикъл с Bionabol(+NolvadeX) и Clenbuterol ефекта беше добър, а и горее долу се задържа но сега искам да пробвам нещо не толкова глупаво :lol:
......
Моля за помощ, изчел съм доста, но друго си е да чуеш от някой вече пробвал, а и не знам в какви количества трябва да се пие и с добавка на какво :?:  :?:

AR

01.11.04
19:33

най доброто е дека според мен
седм./мл./б-анабол(таблетки от 5мг)
1/50     /2
2/100   /3
3/150   /4
4/150   /5
5/100   /4
6/50     /2
това е лекичък цикъл.все пак се допитай се и до други.този цикъл ми го препоръчаха но тогава аз избрах друга схема със сустанон и бианабол.(това ми беше първия и единствен засега цикъл)
и може да комбинираш с бианабол примерно но не в големи количества.
надявам се че си направил достататътчно почивка между циклите това е доста важно иначе ще ти трябват по големи дози за да имаш резултати а и повече ще се увредиш.
за въстановяване освен кленбутерол си вземи и трибестан също така е добре да вклучиш и витамини при въстановяването.
помни че въстановяването е изкючително важно не го пренебрегвай

AR

02.11.04
00:00

понеже това няма да ти е първи цикъл може би (не може би) трябва да се увеличът дозите по предимно на дека дураболина сложи +50 към схемата на седмицаи все пак се допитай и до други.надявам се че имаш поне 5-6 месеца почивка от предния цикъл.не си претоварвай тялото рядко се случва но може да съжеляваш ако не внимаваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1