28.02.04
21:42
От пусната ми преди тема “Спира ли растежа” реших,че ми е рано да почвам с фитнеса :) и затова се насочвам в другия мусколоизграждащ спорт-плуването.Та интересувам се при него пак ли се развиват така мускулите и дали ще ми помогне да си развия тялото?Разумен избор ли е плуването?
28.02.04
21:46
Да определено, ще ти помогне, особено ако си по-малък и още се развиваш, доста ще напреднеш с гръб от плуването... Иначе на колко години си , че мислиш че си малък за фитнес??? Аз лично за първи път влязох в зала на 15… Е не, че беше за дълъг период, но беше тогава, но има хора който започват активно да се занимават с това още на 12-13 год...
Pluvaneto 6te ti pomogne moje bi dori pove4e ot fitnesa ako si po-maluk 18 god. To razviva vsi4ki muskuli i ti dava strahotna izdrujlivost. Osven tova si e mnogo hubavo da moje6 da pluva6 dobre. Ako gi kombinira6 6te ima6 neveroiaten rezultat. Razbira se triabva da otdelia6 dostatu4no vreme i za dvete.
29.02.04
10:13
Пич,ако искаш маса,забрави за плуването,това можеш да го постигнеш само в залата с тежести.По никакъв друг начин не се прави такава мускулатура.
29.02.04
13:01
На 14г съм.Аз попринцип 1 месец на лято ходя да плувам всеки ден.Сега искам да започна по-отрано но нз дали ще имам толкова свободно време.По колко пъти примерно мога да ходя на плуване в седмицата щото всеки ден няма да стане :(