28.01.07
20:18
Здравейте!Аз съм на 17год.,168,52кг,всъщност варирам м/у 52 и 53кг.Искам да отслабна ,но нещо съм в застой,а и да задържа кг естествено.Хранителният ми режим е:
закуска:5суп.л.овесени ядки с вода
10ч:плод(обикновено ябълка,някой път банан,а ми казаха,че ставало и 50гр стафиди)+кафе
обяд:100гр пил.месо +зеленчуци(предимно зеле или печени чушки)или омлет(не пържен,а в микровълновата,без мазнина само с 1 жълтък)+зеленчуци
към16ч:същото
вечеря:същото
Така 6 дни и на седмия ми каза инструктура да ям каквото искам,но ме е страх и пак се ограничавам-примерно днес ми беше такъв ден и за деня съм изяла:2кис. млека 0,1%,100гр сурови бадеми,2 порции по 200гр печени картофи.
Тренирам 2 пъти седмично като кардиото в нач.на трен.е 20 мин,а на края е 50мин-велоаргуметър-Понеделник и Петък ходя.
Моля всички за компетентни съвети,ако имате забележки към режима ми или нещо др МОЛЯ ви пишете ми тук или на mihaela.89@abv.bg ще съм ви многоооооооооо благодарна!
28.01.07
21:01
[quote author=“studena”]Здравейте!Аз съм на 17год.,168,52кг,всъщност варирам м/у 52 и 53кг.Искам да отслабна ,но нещо съм в застой,а и да задържа кг естествено.Хранителният ми режим е:
закуска:5суп.л.овесени ядки с вода
10ч:плод(обикновено ябълка,някой път банан,а ми казаха,че ставало и 50гр стафиди)+кафе
обяд:100гр пил.месо +зеленчуци(предимно зеле или печени чушки)или омлет(не пържен,а в микровълновата,без мазнина само с 1 жълтък)+зеленчуци
към16ч:същото
вечеря:същото
Така 6 дни и на седмия ми каза инструктура да ям каквото искам,но ме е страх и пак се ограничавам-примерно днес ми беше такъв ден и за деня съм изяла:2кис. млека 0,1%,100гр сурови бадеми,2 порции по 200гр печени картофи.
Тренирам 2 пъти седмично като кардиото в нач.на трен.е 20 мин,а на края е 50мин-велоаргуметър-Понеделник и Петък ходя.
Моля всички за компетентни съвети,ако имате забележки към режима ми или нещо др МОЛЯ ви пишете ми тук или на mihaela.89@abv.bg ще съм ви многоооооооооо благодарна!
Извинявай ама ти какво още искаш да свалиш? При 168 см 52 кг са супер, да не кажа малко. :roll: :roll: :roll:
Извинявай,но от килограмите не зависи как изглежда човек и щом съм го решила значи има причина,помолх за съвет,а не за иронични забележки!
28.01.07
21:08
Първо забележката ми не е иронична и второ не се учудвам, че си в застой при тези кг това е напълно нормално. Организмът знае кога трябва да спре да губи кг. Това за изглеждането е вярно, но до една степен. Интересно ми е каква е причината да искаш да сваляш още?
Петко К - прехвърлете си дискусията в същата тема, пусната от авторката и в женския раздел.