28.01.07
21:12
Продавам - 100% Whey protein isolate (Whey Gold Standart) на Optimum Nutrition, разфасовка от 2,340кг.
Протеина е в 4ерна разфасовка, с вкус на шоколад и мента. Има 77 порций по 30гр. всяка. Купил съм го миналата седмица от магазина “Power & Beauty” на Е.Георгиев, като си има вси4ки стикери(опътването) на български, залепени от магазина. Изпил съм само три дози заради което го давам за 100лв. (като цената за която го купих е 125лв.) Ако някой има интерес може да премери оставащите дози или даже цялото съдържание.
п.с.Сигурно повечето хора ще се учудят защо го продавам или че нещо не е наред с него или пък даже че нещо ментя, затова и ще обесня :arrow: продавам го защото съм алергичен към повечето протеинови добавки. Незнам от какво е точно но освен този протеин имам още два които си донесох лично от USA и с тях става същото като и с този :arrow: получавам много силна аритмия. Затова и купих специално този Whey на Optimum като се надявах, че като е друг вид и от друга марка ще помодне - ама не стана.И с него също имам аритмия - заради което го и продавам. Ако някой има интерес ще продам и другият че от него имам цели две кутии останали които даже не са и отваряни. Затова и съм изпил три дози щото трябваше да се оверя след втората че аритмията я получавам точно от него. Вероятно непоносимостта я получавам от витамини от групата “В” щото после пробвах “Невробекс”(а там са само”В”) и пак ми стана зле.
Съжалявам ако съм отчаял някого но бе нужно да уточня щото хора всякакви :!:
28.01.07
23:49
Какви са другите?