30.01.07
20:29
Хора я кажете как да си повиша апетита,че едвам ги докарвам до 4-5 яденета на ден.чувал съм за някви лекарства ама не им знам имената точмо... :( Та ако знаете кажете :o
Казват че бирената мая отваря апетита аз нямам представа дали така действа аз си иам вълчи апетит :lol: ти ако искаш пробай....
30.01.07
22:41
При всеки деиства различно, но най-препоръчваното средство е бирената мая ;)
31.01.07
22:59
И аз в началото нямах апетит, но се храних на сила. Постепенно организмът свиква и след това той самият “ще си иска” да го храниш. Сега през два часа изпитвам вълчи глад. А това с бирената мая не го бях чувал, ама тя е много гадна бееее.
31.01.07
23:20
При мене ефекта от бирената мая за апетит специално беше нулев.
Пробвай я все пак, тя си е полезна и за други неща все пак. Също така може да опиташ пчелно млечице. Сестра ми е зле със стомаха и не се хранеше както трябва и й предписаха това - пчелното млечице и бирена мая. Пробвай пък ще видиш. Не са скъпи и двете. Маята е 4.50 125 таблетки, но пчелното млечице не мога да ти кажа. Търси ги в аптеките.
22.02.07
21:15
Яж това,което ти се яде,за да имаш апетит и не се тъпчи си излишни храни.Иначе и аз съм чувал,че бирената мая помагала за апетита.Аз пия ама апетита си ми е все един и същ.
23.02.07
02:48
Ако тренираш достатъчно тежко апетита си идва с времето,а и защо трябва да ядеш всичко,не си ли се замислял че всяко нещо с малко водичка и можеш да го разбиеш в шеикър и да го изпиеш.Аз примерно така “ям” пилешкото,рибата тон и овеса.Ще кажете,гадно е така,не е вкусно,е да но това е само в съзнанието ви,NO PAIN NO GAIN
Мен лично много добре ми действа жен-шенът. Когато го консумирам, просто постоянно имам динозавърски апетит и добра енергия за тренировки!!
[quote author=“whii7e”]Хора я кажете как да си повиша апетита,че едвам ги докарвам до 4-5 яденета на ден.чувал съм за някви лекарства ама не им знам имената точмо... :( Та ако знаете кажете :o
Стигат ти 4-5 хранения, ако са правилно балансирани като количество и състав.
25.02.07
21:28
Първо-избирай правилно храните си.Не яж някакви тежки манджи,които съдържат много вода и мазнина-от тях ти става тежко и много бавно се преработват.Храни се предимно със леки,но съдържателни храни-яйца,месо и млечни продукти,също всякакви видове ядки,а за въглехидрати наблягай на хляба,по-лесно се яде от ориза и картофите :) Второ-първите няколко дни се храни ако трябва и насила,после лесно се свиква,даже и да не си свикнал иначе да ядеш много.За бирената мая-аз съм пил,май има някакъв ефект,но не е много голям.
А съществува ли опасност като се яде много да се “разшири” стомаха? :roll: Така съм чувал,че става при много ядене и после не можеш да го прибереш...
27.02.07
21:48
[quote author=“king24”]А съществува ли опасност като се яде много да се “разшири” стомаха? :roll: Така съм чувал,че става при много ядене и после не можеш да го прибереш...
Яденето често пъти няма да създаде проблеми,още повече ако си 60-70кг пък абсурд.Освен ако не се съсипеш да ядеш хляб,картофи целодневно.
Аз лично имам проблем с апетита-например ме домързява да си приготвя или пък да ям ориз,яйца- има две спасения :
-яж каквото обичаш (шоколад,макдоналдс)-така повече психически ще си предразположен да ядеш нещо друго.Това е мой опит,но не прекалявай,дори ако може в краен случай само(тези двете храни ти са пример,а ти каквото искаш хапни-концепцията е че може да е от тия анти-храни.туршията върши даже работа)
-представи си идолите ти по цял ден тъпчещи се с ориз и краставици,как Ронката си обира пържените картофки със соевия сос :lol: , как сладко сладко 140кг мъж одумква 1 чиния разни нещица и после кърти железата :wink:
не ,тва второто по-не става .Трябва да все пак да се правят жертви и да се насилваш,ама не прекалявай ,щот един ден преди даскало изядох 10 белтъка и 2 жълтъка, заедно с една кана вода на екс и ги повърнах 1мин преди да тръгна за училище..после само дет съм варил белил.... :roll:
Има един препарат, казва се “Фитин”. Мисля. че е на растителна основа. Съдържа предимно фосфор и е хубаво да се пие с препарати съдържащи калций за по добро усвояване. 30 мин. след приемането му огладняваш като вълк, освен това помага за бързо възстановяване след тренировка.
http://www.sopharma.bg/main.php?act=products&sub=4&act1=det&pr_id=19