Упражнения за удължаване на мускули???

25.10.04
13:56

Наскоро в залата, в която ходя някой спомена, че има упражнения за удължаване на бедрените мускули.  :roll:  :roll:  :roll:  Това били упражнения, които повече разтягат мускулите и по този начин ги удължават.
Ако някой знае такива упражнения нека каже. И въобще това вярно ли е?
Благодаря!  8)

25.10.04
19:22

Не е вярно ! Това не зависи от мсукула а от сухожилието ! Но стречинг е добре да правиш има ефект според мене и ако се интересуваш запознаи се интересно е .Намери си стати за иога или стречинг то почти едно и също
по-здрави

DM

25.10.04
23:13

За съжаление на тая тема няма никoй в света които мъже да ти даде утвърдителен отговор, тази тема е най болната тема в спорта защото няма още фиксирани изводи , говоря за стречинга и удължаване и скъсяване на мускула
дискутира се все още от всички, научни лица
ако отидете на три семинара по тая тема ще ще чуете три различни реферата
така че прави така както твоето тяло най добре се чувства
Стан

26.10.04
10:01

Lady,дане става дума за изометрични упражнения.Не знам точно какво се имав предвид,ама иаз не знам за такова нещо.Това си е генетика :cry:

26.10.04
10:17

Честно казано и аз не съм много наясно и за това питам.  :?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1