Протеин без да тренираш?

31.01.07
16:46

искам да попитам какъв би бил ефекта от приема на протеин без да се тренира в залата? Един приятел е доста слабичък  та за него питам! Въпросът е там че не може поне на този етап да тренира заради работата! След месец два чак! Та до тогава ако пие протеини какъв би бил ефекта?

31.01.07
16:52

Ефектът ще е нулев. След като е много слаб значи не се храни добре. Следователно дори и ако взима протеин когато започне да тренира, ефект отново няма да има.

31.01.07
16:57

Да с храненето наистина има проблеми! От сандвичи мускул не се прави! Ами незнам искам да му помогна по някакъв начин но много мразя като каже :”Нямам време”! Ако имаш желание ще се намери и време! Та така

31.01.07
17:11

Щом казва, е няма време сам да  се спасява. време има за всичко, стига да имаш желание

31.01.07
23:04

Кажи на приятеля си да пие 120 кила ще стане. Тези пуберчета не разбраха ли че як се става с яки тренировки и добра храна, а не с някакво вълшебно прахче/хапче/индекция.
И стероди да взима без да тренира и да се храни правилно пак слаб ще остане

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1