Мойта теория

31.01.07
19:47

Така значи според мои “изчисления” най-добре би било да се приемат въглехидрати къмто белтъчини 8:2 до 1500 часа а след това само белтъчини, според вас тва оправдано ли е (за едновременно +ММ и топене на мазнини) или си права неверни заключения

31.01.07
19:55

[quote author=“predatorzzz”](за едновременно +ММ и топене на мазнини)

Първо такова животно няма. И второ вземи малко да почетеш преди да мислиш теории.

31.01.07
21:41

[quote author=“butthead”][quote author=“predatorzzz”](за едновременно +ММ и топене на мазнини)

Първо такова животно няма. И второ вземи малко да почетеш преди да мислиш теории.

чел съм, вероятно много повече от тебе  И ДА може ЕДНОВРЕМЕННО топене и качване

31.01.07
22:29

Значи има два варианта:
ВВД - която цели максимално покачване на мускулната маса с минимално покачване на подкожните мазнини

и

НВД - която цели максималко намаляване на подкожните мазнини с минимална загуба на мускулна маса

Не можеш да правиш едновременно и двете неща, защото са взаимно изключващи се. Просто за едното е необходим положителен калориен баланс а за другото отрицателен.

Това 8:2 до 15 ч. не знам по коя формула точно го изчисли ама явно си чел повече от мен..

31.01.07
22:40

Не искам да се намесвам или да предизвиквам някъкав спор между нас но аз 4етох в един брои на Флекс 4е е възможно хем да топиш и хем да ка4ваш все пак статията беше написана от Стопани и маи имаше пръст и Аисето аз ли4но 4естно да ви кажа не вярвам  :roll:

31.01.07
22:50

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 23:06.

31.01.07
22:59

predatorzzz големи изчисления правиш.Ще сметнеш ли ако обичаш ако почна да пия бая боза и ползавам фитили като се набирам-колко ще бутам на лежанката :lol: Всичко е толкова субективно и зависи от човека. Ектоморфа може да прекалява с въглехидратите. Но същите въглехидрати за един Ендоморф ще станат направо на мазно. И на мен не ми се вярва че можеш да чистиш и качваш едновремено.

31.01.07
23:25

[quote author=“predatorzzz”]
..написъл съм че ще разделя приема НА ВЪГЛЕХИДРАТИ ДО 1500 часа+20% от белтъчния прием, а след 1500 часа останалите 80% от белтъчния прием.

Значи така все едно нищо не казваш. Трябва да поясниш колко хранения имаш преди 15 и колко след това, защото хората обикновено стават по различно време и си лягат по различно време. Добре да приемем, че ставаш в 9 и в 15 ти е третото хранене. На 70 кг човек са му необходими минимимум 140 г белтък. 20% от 140 е 28 г. Значи искаш да ми кажеш, че в 3 хранения ще разпределиш 28 г белтък или средно по 9 г. на хранене? Би трябвало да ти е ясно как това се отразява на мускула. Ако ли не аз преставам да споря с теб, защото е безмислено. Ама понеже е възможно нещо да не съм те разбрал айде напиши точно количествата въглехидрати и белтъчини за отделните хранения.

ZO

31.01.07
23:40

А аз като тренирам в 4 следобяд какво правя :lol: И за да не ми е поста флууд-теорията ти според мен ще има ефект ако са изпълнени две условия-1.тренираш преди 15ч. и2.си доста ектоморфен тип :wink: и ще ти кажа защо-даже да консумирам МНОГО въглехидрати до 15ч. пак едва ли ще са ми достатъчни-да седя половин денонощие без въглехидрат ще има ефект ако правя релеф,но за маса определено НЯМА да стане.

01.02.07
17:36

ри

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 23:06.

01.02.07
17:53

Според мен си в грешка, че при НВД можеш да качиш маса и да отслабнеш. Това може да стане само когато си почнал да се занимаваш с фитнес наскоро. Както вече ти казаха калорийния баланс на диетата за маса е положителен (независимо дали наблягаш на въглехидратите или мазнините като основен източник на калории,а +500 ккал от белтък да си набавиш - това ще искам да го видя :wink: ) , а на диетата за релеф - отрицателен. Освен това много въглехидрати не означава задължително голямо омазняване. Ако ядеш правилните храни, доста голяма част от тях ще се превърнат в гликоген, вместо в мазнини. Друг е въпроса, че все пак секрецията на инсулин ще е по-голяма отколкото при НВД и няма да можеш да орефелиш.

01.02.07
18:19

И аз искам да попитам нещо
Ако можеше едновременно да се качва ММ и да се топят подкожни мазнини, професионалните билдери нямаше ли да го правят? вмесо да стават по хиляда кила когато са в цикъл за наддаване и после да чистят ?

И според мен е възможно качване на ММ и сваляне на мазнини, по-едно и съще време. Просто е много трудно постижимо и ММ не се качва колкото при ВВД или НВД-ВМ

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1