02.02.07
00:44
От 1 месец ходя ня фитнес, пия протеин и креатин.
Първите трениеовки си имах мусколна треска, което е обичайно.
Понеделник правих гърди и бицепс и следващйте дни нямах мусколна треска и чек денс сутринта (Четвъртък)
започна да ме боли дясната гърда...а лявада нищо :? значи не е мусколна треска :shock: .
Ако някой знае на какво се дължи моля ви да каже.(Болката е като от мусколна треска самоче боли доста силно.)
02.02.07
00:55
Ако има подуване, син/ален цвят или оток + неспособност да извършваш пълни движение веднага отивай на травматолог. В останалите случаи се касае за по-сериозно микро разкъсване + протеинов глад! Качи си порциона на протеин за деня и вземи аспирин с витамин С. :roll:
02.02.07
01:23
Значи, подуване има сега забелязах...но не е посиняло.
Мога да извършвам пълни движение (само малко боли)
Дигнах два дъмбела от лег, току що зада проверя дали мога...
само малко болеше иначе мисля, че ще мога да си направя тренировката.
Какво мислите дали съм скъсал или съм разтегнал.Защото не съм много навътре в тея неща.
02.02.07
02:28
Нищо ти няма, яж повече и възстановявай по-добре :wink: . Ако беше скъсал щеше да ти е доста трудно да движиш ръцете. А подуването се получава и от нормална мускулна треска...
02.02.07
13:16
Това е добре, самоче ми е чудно как мускулна треска само на дясната гърда (по- силната (понеже още са ми неравномерни))
02.02.07
18:47
[quote author=“djzed”]Това е добре, самоче ми е чудно как мускулна треска само на дясната гърда (по- силната (понеже още са ми неравномерни))
Ако неравномерността в силата се изрази и в разлика в размерите на гръдните мускули (л) : (д), смени щангата с дъмбели до уравновесяване.