04.02.07
17:57
В МЕНСА има тестове, които мерят 7 от 9-те типа (вида) интелигентност. не измерват музикалната и художествената. Останалите ги измерват и чрез IQ сравнявят. 90-100 е средната, 40-50 е на тризначките, а над 140 сме членовете на МЕНСА.
В моя фитнес тренират още двама членове на Менса. Единия е 116кг и прави 49 набирания с широк хват, което ме комплексира здраво, бидейки 97-98кг и умирайки на половината бройка.
Ама ще заякна и ще види той
а аз със мойте 15 набирания със 30 кг си мислех че съм як :oops: :( отивам да тренирам вие си обсъждайте американците :wink:
Метаболизмът не е фиксиран според мен - например аз бях с бърз метаболизъм и като почнах да ям по повече за една година вече качих маса пък и мазно, докато преди бях почти без мазнини. Имам съмнения, че креатина може да влияе на метаболизма, но това е само по мои наблюдения. След три цикъла с креатин от по месец-месец и нещо (креатин общо около 600 гр.) качих бая на сила, но и на мазно. Според мен метаболизма се променя според консумацията на храна и ако успееш да задържиш известен период с по-равномерно хранене веднага почваш да качваш и метаболизма се забавя.
04.02.07
21:09
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Тука половината сте пълни смешници.
Аз мое съм дебел, ама ти си тъпа курва 90/60/90.
И туй 9 от 10 упражнения айде айде беги мани.
Има хора с по 30-40 кг. по-малко от мене и ги бия на какъвто спорт кажеш....футбол, баскет, волей, бокс, плуване кото кажеш.
Тьй че чао довиждане лека нощ приятни сънища мерси.
Естествено, че човек гледа да изглежда добре и аз също от скоро съм тръгнал по пътя на доброто тяло, но не всичко е във външния вид.
Може малко да съм се поизнервил, ама съобразявайте се малко ве...
Хм попринцип съм спокоен и дори хладнокръвен ,но сега ще направя една прогноза която ще се сбъдне 100% :или мен или теб ще те баннат до 3 дни
Отговор към това което си писал:
Като не е всичко във външния вид защо си сложил Рул на аватар ,а не себе си?
Като си 97кг сложи една снимка тук да те видя ,да знам с кого говоря или по-точно с какво говоря ,може да си 14годишен дебеланко комплексар които се мисли за умен и предлага IQ тестове ,хм интересно на футболни теми няма да те обиждам защото футболя го мразя повече и от дриснята
Ще ми обясниш ли защо не трябва да се идосвам,когато някакви хора-торби
ми се правят на здрави и ми дават тренировчни съвети?
Хе хе хе скоро бил тръгнал по пътя на доброто тяло което означава едно досега си ял банички и си се затлачил ,талията ти е 110см и на мама момчето е понасяло много подигравки
Тц
Тц
Тц
Тренирам 3 години като ненормален и ме порицавя някаква дебелана............
защо ли не те познавах лично..........................................
05.02.07
14:32
Ела до Варна, за да ме познаваш и да видя ко ще напрайш ве г-н “Оборотен”.... ХАХААХА присмивали са ми са и после не можели да ходят.
На мама, а ? ХАХАХАХА ех жалко, че и аз не та познавам.
Съвет на прости същества като тебе никога няма да си играя да давам.
Тъпо безмозъчно същество, нека бан да отнеса, ама поне ти ще си останеш същия прост кавал.
И следващия път като имаш нещо да ми казваш ми го кажи на лично, не са прай тука на големия шеф.
Такъв е форума, затова съм си сложил такъв аватар....
Айде мий гъза и лягай.
05.02.07
14:51
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Ела до Варна, за да ме познаваш и да видя ко ще напрайш ве г-н “Оборотен”.... ХАХААХА присмивали са ми са и после не можели да ходят.
На мама, а ? ХАХАХАХА ех жалко, че и аз не та познавам.
Съвет на прости същества като тебе никога няма да си играя да давам.
Тъпо безмозъчно същество, нека бан да отнеса, ама поне ти ще си останеш същия прост кавал.
И следващия път като имаш нещо да ми казваш ми го кажи на лично, не са прай тука на големия шеф.
Такъв е форума, затова съм си сложил такъв аватар....
Айде мий гъза и лягай.
Вярно morphey не се изрази много меко, но ти прекаляваш. Личните обиди на ЛС моля, а най-добре и без тях.
05.02.07
15:00
Има една поговорка - “Каквото повикало, такова се обадило.”
Вярно че, аз още в началото малко влязах остро, но този малко от малко да се съобразява ко ми са прай на голям мъж...
Тука в някъв форум пи*ките да си мерим....несериозна работа...
[quote author=“Huskarl”]Личните обиди на ЛС моля
Чак сега загрях за какво служат тия ЛС :lol:
Като чели темата се обърна на 180 градуса и се започна с личните нападки. Всеки има правото да изглежда както си пожелае и мисля, че никой няма право да го съди, нали така :wink: . Гледната точка се променя когато човека Х иска да промени нещо във външния си вид, тогава Х пита, компетентните хора му отговарят. Това е форум за фитнес, диети, здраве, красота, ме дицина и т.н. Тоест тука би трябвало да влизат хора, които и искат да променят нещо в себе си, нали така ? CSKA_FoReVeR не мога да разбера, защо се впрягаш толкова след като сам си пожелал да промениш нещо в себе си т.е. никой не те е карал да влизаш тук ? Така ли е, или бъркам ?