Въпрос : Наднормено тегло

7P

03.02.07
20:38

Значи една приятелка ме пита и неможах да и отговоря...
Въпросът и беше следния :
“Може ли човек който от малък е с наднормено тегло(още от както се е родил) да отслабне и да изчисти всички мазнини натрупани с времето?”
Тука много яко зацепих и нищо не казах отговорих и после че ще питам някой по-компетентен и ще и кажа.
Сложих я в този раздел темата щото незнаех къде другаде.

03.02.07
20:45

Може.С правилно хранене ще свали въпросните мазнини.Номера е да продължи още доста време с правилното хранене т.е. да му стане ежедневие.

7P

03.02.07
20:51

[quote author=“emzo”]Може.С правилно хранене ще свали въпросните мазнини.Номера е да продължи още доста време с правилното хранене т.е. да му стане ежедневие.

Начи да и кажа че е възможно момичето иска да види плочките си това за нея ще е 8-мото чудо на света.

03.02.07
20:56

[quote author=“7h3 p0i$0n”]
“Може ли човек който от малък е с наднормено тегло(още от както се е родил) да отслабне и да изчисти всички мазнини натрупани с времето?”

Първо, човек не се ражда с наднормено тегло, а го качва в последствие. И второ, може. Аз съм го направил, и други от форума (и не само от него) също.

03.02.07
22:02

ами аз например съм се родил 4,5кг което е доста  и като малък съм имал доста проблеми с костите от тежестта , но постепенно отслабнах 
преди време бях един от най-слабите в класа (за сега не коментирам)

03.02.07
22:29

Трябва да си преобърне досегашния начин на живот и да забрави манджите на мама... :wink:

03.02.07
22:34

Може. Само желание трябва.

03.02.07
22:49

Естествено, че може. Аз бях така.

03.02.07
22:57

Eстествено че може. Човек е това което яде

FI

04.02.07
10:30

[quote author=“7h3 p0i$0n”]Значи една приятелка ме пита и неможах да и отговоря...
Въпросът и беше следния :
Тука много яко зацепих и нищо не казах отговорих и после че ще питам някой по-компетентен и ще и кажа.
Сложих я в този раздел темата щото незнаех къде другаде.

Разбира се, само постоянство и воля се иска. :wink:

7P

04.02.07
15:43

Днес попитах някой хора и те са били така.
И ми казаха че по време на пубертета отслабнали с съвсем леки промени по храненето та въпроса:
Играе ли роля на колко сте години?
И също пубертета?

И въпрос към всички които са били в това положение:
” На колко години отслабнахте ? “

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1