05.02.07
11:34
могат ли де се ядат когато искаш да подържаш едни и същи килограми?или са прекалено калорични?
05.02.07
14:30
Могат разбира се, ако са пълнозърнести.
05.02.07
22:36
Аз лично ги ям в 16:00 часа, защото не мога да им намеря удачен заместител. Спагетите (не знам точно колко грама са но гледам да е препълнена чинията) ги поръсвам с малко сирене и отделно още 100г сирене.
05.02.07
22:39
Спагетите са със среден гликемичен индекс. Може да ги ядеш, но по-умерено. Проблемът не е в калориите, а техния им произход. Това е едно от най-важните правила в цялото хранене! Обръщайте внимание.
08.02.07
20:18
Гледам, че темата е за спагети.
Искам да попитам, аз съм на НВД и съм свалил 2-3 кг. вече, какво ще стане, ако изям 1 пакет спагети сам за закуска? До края на деня ще ям много малко :roll: дали ще кача нещо? Или пък, какво ще стане, ако изям спагетите и после тренирам (кардио) двойно повече?
08.02.07
22:38
[quote author=“Fat_no_more”]Гледам, че темата е за спагети.
Искам да попитам, аз съм на НВД и съм свалил 2-3 кг. вече, какво ще стане, ако изям 1 пакет спагети сам за закуска? До края на деня ще ям много малко :roll: дали ще кача нещо? Или пък, какво ще стане, ако изям спагетите и после тренирам (кардио) двойно повече?
Цял пакет??? Кофти работа... :roll:
[quote author=“Fat_no_more”]Гледам, че темата е за спагети.
От едно ядене нищо няма да качиш, но не схващам смисъла на тази операция.