05.02.07
22:32
Момции кажете ми някакав протин които е бавно деистващ, които да пия или през ноща или през деня когато немога да ям!В перион на покачване сам.Ако можете кажете кога според вас е наи-добре да се пие???
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
06.02.07
16:23
пии соев на биогейм ноштем, аз вчера вместо сурватъчен си зех по погрешка соев и ми казаха ноштем да го пиа, сега ше ида да си зема и един сурв за през деня, пия и гейнър, самоче не много понеже се храня през 2-3 часа
и незнам кои е казал че тва на биогейм са буклуци, много са се добри, но ако не разчиташ само на тях :P :roll: :wink:
Е не са боклуци все пак всички бг спортисти пият BIOGAME!
Мерси за отговора...жив и здрав!!!
[quote author=“Alonzo”]Е не са боклуци все пак всички бг спортисти пият BIOGAME!
Мерси за отговора...жив и здрав!!!
Хахахаа това пък как го реши :lol:
Иначе наистина като за бг марка не са никак зле :wink:
07.02.07
20:05
Нз ... Креатина им е като брашно :lol: :lol: :lol:
А протейна все едно трици пиеш :P :P :lol: :lol: :lol:
07.02.07
20:11
кажете и на мен някво хубаво протеинче на БИОГЕЙМ ако може :?: :o
на4и сега аз да ви кажа впе4етленията си ои био геим и нутрим.бях изпил от на био геим 3 кутии супер масс2100.ка4и 1 сант на рака и 4 кл.а от нутрим сам изпил сиг 5 кутии и ни6то ама ни6то едно грам4е несам ка4ил теи 4е ако иска6 маса за малко пари биогаме мен ми допадат ама сега не пия бг добавки.успех
07.02.07
20:27
ами с ограничени финаннси съм пък ми се пие някво протеинче някак си нямаш стимул да тренираш ако нямаш протеинче така че моля дайте предложения :(
07.02.07
21:48
Кажи какви пари имаш, вълчов :).
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]ами с ограничени финаннси съм пък ми се пие някво протеинче някак си нямаш стимул да тренираш ако нямаш протеинче така че моля дайте предложения :(
Храна нямаш ли у вас ?
Доста по-добър избор е, отколкото Бг добавките...
08.02.07
00:32
[quote author=“DJПетко”][quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]ами с ограничени финаннси съм пък ми се пие някво протеинче някак си нямаш стимул да тренираш ако нямаш протеинче така че моля дайте предложения :(
Храна нямаш ли у вас ?
Доста по-добър избор е, отколкото Бг добавките...
Хранене и пак хранене и чак накрая е... храненето.
Стига аз сам пил протеин и креатин на BIOGAME и доста добре качих и добре се чувствах мисля че са добри!
Лично мое наблюдение и мнение не ангажиран никои с него!!!
09.02.07
13:25
[quote author=“Alonzo”]Стига аз сам пил протеин и креатин на BIOGAME и доста добре качих и добре се чувствах мисля че са добри!
Лично мое наблюдение и мнение не ангажиран никои с него!!!
ZIMAG ми харесва и л-карнитина съм им пил не са чак такива боклуци
[quote author=“radko89”]на4и сега аз да ви кажа впе4етленията си ои био геим и нутрим.бях изпил от на био геим 3 кутии супер масс2100.ка4и 1 сант на рака и 4 кл.а от нутрим сам изпил сиг 5 кутии и ни6то ама ни6то едно грам4е несам ка4ил теи 4е ако иска6 маса за малко пари биогаме мен ми допадат ама сега не пия бг добавки.успех
Nutrim са по добри от biogame - Лично мнение
10.02.07
17:34
е да ... така говореха и едно време за великия ПРО ГОЛД,който беше на светлини години пред “боклуците” на БИОГЕЙМ...Нз но аз лично не харесвах про голд...не качих нищо от него...и прекратих употребата му мн преди да излезнат онези резултати...а отностно БИОГЕЙМ гейнерът им ми оказа ефект ... пил съм и суроватка и тя беше добра ама малко трудно се разбиваше...а сега предпочитам да ям :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече