06.02.07
00:05
има ли някакви отзиви за този продукт ?
Мдаа.... не си заслужава...кратко и ясно. Не и на цената, на която се предлага в БГ.
06.02.07
09:59
Не останах много доволен :roll:
на негово място кой фетбърнър или комбинация би препоръчал :?:
Syntrax FYRE + SPYCE
MAN Scorch + Vaporize
Controlled Labs RA1 + Sesaglow и после RA2 + остатъка от SESAGLOW (2month combo)
Zima - Adipo 6
Тези са достатъчни :lol:
07.02.07
01:33
Негодникът ме е изпреварил :lol:
И аз същото шях да кажа. Третият вариант дето ти го е дал е добър, но е за два месеца. Ако искаш да е за един - Red Acid Gen2 + Scivation Sesamin (90 softfels). Ако искаш течно да има, последното го заместваш с Avant Labs Sesathin :wink:
аз пък съм много доволна, даже си купих пак за следващото чистене
правят се две серии от 3 седмици с по 1 седмица почивка между двете и ефекта идва с втората.
стопиха ми се бая мазнини, а и видимо имаше огромна разлика
проблема за мъжете е, че трябват 2 опаковки което излиза малко скъпо.
08.02.07
19:31
А можете ли да ми кажете нещо по евтино за чистене?В момента съм много зле с финансите.Аз си мислех за Cuts II,вие как мислите
Аз искам да попитам как да комбинирам следните продукти:
-Lipo6
-AnimalCuts
-Acetil L-Carnitine
-Pyrivate
Всъщност ме интересува, когато пия термогеничен продукт, да пия ли Ацетил Л-карнитин или не и него да пия, когато почивам от термог. продукт. Предполагам, че няма да имам нужда от кафета.
12.02.07
20:00
[quote author=“emzo”]Syntrax FYRE + SPYCE
MAN Scorch + Vaporize
Controlled Labs RA1 + Sesaglow и после RA2 + остатъка от SESAGLOW (2month combo)
Zima - Adipo 6
Тези са достатъчни :lol:
На тези продукти цената да ми кажеш колко е може ли ?
[quote author=“AC/DC”]Аз искам да попитам как да комбинирам следните продукти:
-Lipo6
-AnimalCuts
-Acetil L-Carnitine
-Pyrivate
Всъщност ме интересува, когато пия термогеничен продукт, да пия ли Ацетил Л-карнитин или не и него да пия, когато почивам от термог. продукт. Предполагам, че няма да имам нужда от кафета.
Ами Липо и Кътс не можеш заедно.
Според мен:
Липо + пируват
после
Кътс + карнитина
Обаче се събират 2 месеца с кофеин.Не е фатално, но ако не се изчистиш за 2 месеца и на 3 почнеш стим с кофеин, ефекта му се губи.
Още един вариант ми дойде на акъла :)
Липо
Пируват + карнитин
Кътс
Избора е твой.
12.02.07
21:42
Universal`s Super Cuts 3 & L-carnitin P&B за чистене добра комбинация ли е ?
13.02.07
14:02
Ха мерси (:. Чудех се само дали има някаква възрастова граница ?
16.12.11
23:10
Здравейте,имам няколко въпроса към вас.... искам да започна приемането на фат бърнар и съм се спрял на анимал кътс на универсал!!Искам да знам дали някой го е приемал и ако го е какъв ефект има дали има странични ефекти?? чел сам доста неща за него но искам мнение от някои който го е ползвал.. Благодаря предварително за адекватните мнения :)