IGF-1

Темата е заключена.
ТР

07.02.07
04:03

Знае ли някой от къде мога да си намеря този пептид и колко струва едно шишенце.Знам че има в Русия .Не е ефективен като хормона на растежа обаче няма неговите странични ефекти.Да не говорим за тези на стероидите.

07.02.07
14:25

Първо тук не се обсъждат стероиди. Второ някой бая те е излъгал. Това е инсулинов фактор на растежа и изобщо не е безвребен. Даже е един от най вредните, профитата които го ползават имат цяла армия от лекари които го следят. Това не е лакарствено средство използава се в лабораториите за ускоряване растежа на проби от клетки. За мен е лудост да го ползаваш,един господ знае страничните ефекти. А цената му е космическа 2-3 пъти по-скъп от хормона на растежа. Ако не знаеш цикъл с хормона на растежа излиза 3000-4000 лева.
Няма магическо хапче с което да станеш за кратко време як. Този спорт иска постоянство, воля и много инат. Ако си мислиш “ще зема нещо ставам як и не се занимавам повече” си ги избий от главата. А ако наистина искаш да заякнеш, прегледай темите за тренировки и хранене.

IGF е част от забранените медикаменти. Ако въобще имаш представа какво питаш и защо питаш, може да си отправиш въпросите към www.gohard.org

Тази тема я заключвам.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1