Кофи

__-Hooligan-__

07.02.07
20:31

Въпроса ми е колко серии по колко кофи да правя - 3x8 добре ли е при положение че за гърди имам още 2 упражнения - хоризонтален и полу лег пак 3 по 8

КУМЧО ВЪЛЧО

07.02.07
20:34

[quote author=“__-Hooligan-__”]Въпроса ми е колко серии по колко кофи да правя - 3x8 добре ли е при положение че за гърди имам още 2 упражнения - хоризонтален и успореден лег пак 3 по 8

за кво ги правиш тея кофи  :(

Sparxter

07.02.07
20:45

[quote author=“__-Hooligan-__”]още 2 упражнения - хоризонтален и успореден лег пак 3 по 8

Това не е ли едно и също упражнение бе? :lol:
Иначе 3Х8 си е перфектно, а ако ти е твърде лесно пробвай с тежест.

__-Hooligan-__

07.02.07
20:47

Да усетих че съм написал глупости  :lol:  исках да кажа полулег - до ся праих обратен наклон щанга но ми казаха да почна вместо него кофи че по добро било и да го правя накря на тренировката и щяло да е по добре

КУМЧО ВЪЛЧО

07.02.07
20:49

аз кофи не правя не ме кефят  :shock:

07.02.07
21:03

[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”]аз кофи не правя не ме кефят  :shock:

пък то ко, те са основни за гърдите  :twisted:

иначе програмата с кофи като последно 3по8 е ок , зависи вече стаж години и т.н.

__-Hooligan-__

07.02.07
21:58

1. КУМЧО ВЪЛЧО
няма значеие кое те кефи важното е кое ти влияе

2.DjoNi
на 14 съм малко повече от 3 месеца стаж имам

Добре е това. Ако можеш да ги правиш всичките тия - супер. Ако не - мъчи се. Кофичките са си кофички.

07.02.07
23:47

И аз сам за кофите срещу наклонения лег с щанга. Доста повече ми натоварват долната част на гърдите и от части трицепса.

__-Hooligan-__

07.02.07
23:49

Просто преди да тръгна на зала не можех и 1 да напря и оня ден се качих на 1 лост в даскало и с изненада установих че правя 5 чисти и 3 не пускам савсем до долу

ludiaBG

08.02.07
10:31

обратния лег си е обратен лег  ако искаш да тренираш долната част на гърдите праи така
4х8-10 обратен лег
4х8-10 (или по колкото можеш) кофи
немисля че кофите и обратния лег са едно и сащо нещо може да натоварват една и саща част на гърдите но са си две различни ураженения !

08.02.07
10:58

На мен лично обратен лег с дъмбели ми действа по-добре от кофите
Щангата ограничава движението и не ме радва особенно много.

НО според мен задължително вкарай кофи или обратен лег с дъмбел
Сам предцени кое ти действа по-добре

08.02.07
17:32

На мен долния лег ми натоварва много и рамото, което не е хубаво при гърди + рамо. Иначе с дъмбели и при мене е по-добре, да.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1