08.02.07
19:29
Здравейте момичета,
От известно време чета форума, но информацията за моят проблем е доста оскъдна за това реших да питам направо.
Та, на 21 съм, 168см, 50кг. Водя изключително заседнал живот, в следствие на което мускулите ми са отпуснати, не издържам на голямо натоварване, изморявам се много бързо и имам голямо количество подкожна мазнина.
До сега работата не ми позволяваше да ходя на каквито и да е тренировки, но сега имам възможност и желание да започна тренировки във фитнес зала. И тук идва главният проблем, онзи ден посетих залата до нас и останах изключително неприятно изненадана от състоянието на тялото си. Не издържах и 10 мин на велоергометъра, да не говорим че и една серия с 2кг гири не можах да направя, пулсът ми се ускори ужасно много, причерня ми и тн.
Реших че проблема идва от неправилното до сега хранене и ако искам да ходя на фитнес първо трябва да оправя менюто си, права ли съм?.
Храня се често, от 3 до 5 пъти на ден, имам много бърз метаболизъм и почти непрекъснато изпитвам глад. Ям главно джънкфууд, но и готвено, ям всякакво месо (стига да не е много мазно), бобовите храни не ми понасят, но ориз и картовки си ям редовно, сурови зеленчуци и плодове хапвам рядко, млечни храни също рядко. От два месеца взимам Centrum витамини, по препоръка на лекар.
Та, мили дами, споделете какво да направя за да вляза в прилична форма преди да започна тренировките във фитнеса, защото просто не издържам. Дори не мога прилични дрехи да си намеря, събирам се само в xs размер, а за човек с моя ръст това е просто смешно!
Благодаря за отделеното внимание!! :)