08.02.07
23:30
Знаете ли каде в Красна Поляна и по-специално Красна Поляна 2 има фитнеси?
Също така ако някой е ходил във въпросните фитнеси моля да ми каже цени и мнение да ли си струва дадения фитнес или не :)
В 28 СОУ на булевард Възкресение е фитнеса Colloseum. Аз там тренирам и съм много доволен.Залата има много уреди и протеинов бар. Една тренировка струва 2,50, но по на оферта е да си вземеш карта - 20 лева за 12 посещения.
[quote author=“Hris”]В 28 СОУ на булевард Възкресение е фитнеса Colloseum. Аз там тренирам и съм много доволен.Залата има много уреди и протеинов бар. Една тренировка струва 2,50, но по на оферта е да си вземеш карта - 20 лева за 12 посещения.
А каде точно се мамира фитнеса?
[quote author=“STANSKI”]в голямата сграда..в мазето..при стола за хранене
Мерси, а друг фитнес знаеш ли?
09.02.07
22:50
Не ходи в 28-мо, аз ходя в 123-то(отиди там и питай къде е залата всеки ще ти каже), по-широко е уредите, са по стари(сделано в СССР :)) и може да си правиш каквото си искаш, няма какво да се притесняваш и да блъскаш и трошиш нещо :). А и АБСОЛЮТНО най-големите дебили са там. Такива идиоти другаде няма :) . Абе с две думи - атмосферата е уникална :) .
Друго място?
Чух, че в септември има фитнес, там струва ли си?
@Cherniq_Konan колко пари струва в 123-то?
09.02.07
23:15
Да бе, аз най-важното забравих :) . 1,2 лв е тренировката с карта(20 тренировки). Ама якото е че можеш да си взимаш карта на партия с някой и я оставяш в залата и дватата(или тримата) дето сте сия взели идвате, когато си искате и нямате проблеми. Практически всеки тренирана на 1,2 и не е нужно да се набутваш с много тренировки :) . Даже ако няма с кой да ходиш може да си вземеш с мене и още един пич, с който ходя карта :) . Има и в Септември, но са ми казвали, че не е кой знае какво, има и в бившия басейн, ама там вече е абсолютен боклук доколкото знам, има и зад 92-ро училище, той е сравнително нов, ама уредите не са готини.
[quote author=“Cherniq_Konan”]Да бе, аз най-важното забравих :) . 1,2 лв е тренировката с карта(20 тренировки). Ама якото е че можеш да си взимаш карта на партия с някой и я оставяш в залата и дватата(или тримата) дето сте сия взели идвате, когато си искате и нямате проблеми. Практически всеки тренирана на 1,2 и не е нужно да се набутваш с много тренировки :) . Даже ако няма с кой да ходиш може да си вземеш с мене и още един пич, с който ходя карта :) . Има и в Септември, но са ми казвали, че не е кой знае какво, има и в бившия басейн, ама там вече е абсолютен боклук доколкото знам, има и зад 92-ро училище, той е сравнително нов, ама уредите не са готини.
92 ОУ ?
Аз там живея ;)
Знаеш ли каде точно до 92 е тоя фитнес?
А относно фитнеса в 123-то, малко ми е далечко до там, но ще си помисля.
Аз сега ръся по 40лв за 12 тренировки и фитнеса ми е делече.
То фитнеса в който ходя е супер як, но ми е доста скъпичак и е чак на Лъвов мост.
На една спирка с рейса от Училището ми е (в Ломоносов уча), но все пак по-добре в квартала :)
Та ако някой зне каде точно зад 92 е тоя фитнес много моля да ми обясни, че ще ми е много удобно :)
10.02.07
08:28
Еми братле, точно зад 92ро има една малка сградка между блоковете(ако отидеш в даскалото и минеш отдзад при кошовете ще я видиш точно през оградата). Преди беше баничарница “При чичо Нико”, после кафе, сега - зала. Не е и скъпо(не помня колко точно беше), ама уредите са скапани. А до 123-то ти е 5 мин точно. Аз живея също до 92-ро :). Ти от колко време си в Красна, как се казваш и що не съм те виждал :) . Аз съм тоя от снимката може да си ме засичал лятно време около 92-ро :) .
незнам за теб какво е уникална атмосфера...за мен лично-пълно с дебили,гадна атмосфера,стари разбити уреди не е приятна атмосфера за трениране,но всеки си има различно разбиране все пак :)
kartof4o аз ти препоръчвам да отидеш един път до 28мо,след това до 123то,,,92ро-където най-много ти хареса там :)аз лично предпочитам 28мо,ходя сутрин или след обяд защото почти няма хора по това време
незнам за теб какво е уникална атмосфера...за мен лично-пълно с дебили,гадна атмосфера,стари разбити уреди не е приятна атмосфера за трениране,но всеки си има различно разбиране все пак :)
kartof4o аз ти препоръчвам да отидеш един път до 28мо,след това до 123то,,,92ро-където най-много ти хареса там :)аз лично предпочитам 28мо,ходя сутрин или след обяд защото почти няма хора по това време
Така и ще направя.
А иначе от доста време съм в квартала знаех, че в 28-мо има фитнес и че някъде около 92-ро също има, но нищо не знаех с подробностти и за това пуснах темата. А за зградата до баскетболното игрище се сетих, там май имаше билярдна маса преди време. Аз живея от другата страна на даскалото :)
Мерси много за информацията!
10.02.07
18:30
Абе пич, къде от другата страна на даскалото, бе ?! В това училище учих 7 години, в квартала съм от 13 години, а ти практически си ми съсед :) .
24.03.11
09:14
Знаете ли каде в Красна Поляна и по-специално Красна Поляна 2 има фитнеси?
Също така ако някой е ходил във въпросните фитнеси моля да ми каже цени и мнение да ли си струва дадения фитнес или не :)
в старата сграда на банята имаше фитнес, залата е добра , за сериозна тренировка ....виж дали работи още... посещението беше 2 лв. с карта пада до 1.50 на тренировка ! не е толкова натапкано като в 123 - то , и е по евтино и много по-широко от 28-мо :-) непрекаснато има инструктор и ти помага ако е нужно :-)
22.09.15
15:49
Здравейте. Виждам, че темата е доста стара затова ще съм благодарна ако някой може да ми каже дали фитнесът в 28 соу красна поляна съществува все още. Благодаря предварително