11.02.07
19:49
хубаво ли е да се правят бицепсово сгъване с щанга и скотово сгъване за обем ? само тия 2 упражнения да ми са в програмата за бицепс?(защото съм чувал от някой хора че 2-те упражнения натоварват по един и същ начин )
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
11.02.07
20:13
eми аз така тренирам...преди правех и концентрично но сега вече така ... нз дали има ефект правя го от прекалено скоро
11.02.07
21:45
с концентриното имаше ли голям ефект?
11.02.07
22:08
Аз тренирам биц. сгъване с щанга от стоеж с концентрично от седеж.
За скотово нямам наблюдения.
11.02.07
22:46
Става.
12.02.07
11:06
ми да ти кажа...мен бицепсът не ми върви много добре иточно поради това махнах концентричното за да видя дали не съм претренирал с три упражнения
12.02.07
11:19
Влючи поне още едно упражнение за бицепс.
12.02.07
11:35
е добре де няма ли да претренира с три упр.?
12.02.07
13:48
в този ден (понеделника) тренирам бицепс и гърди ето ми я програмата http://www.bb-team.org/training/000157.php
На мен бицепса ми започна да расте, чак когато започнах да правя по 3 упражнения за него.
Сгъването с щанга и скота ги правя всеки път, а за трето редувам през тренировка концентрично и сгъване на дъмбели с променлив хват.
Двете упражнениея не натоварват еднакво - сгъването с щанга е мултиставно упражнение , използва се за маса в бицепса. Скотовото е изолирано и се използва да натовари само бицепса ( ако се прави правилно )без да влизат спомагателни мускули. Така че прави и двете , но само с тях няма да стане
12.02.07
17:14
е добре де няма ли да претренира с три упр.?
Не . Включи и концентрично сгъване с дъмбел от полулег.
16.02.07
18:18
При положение че правиш и гарди с бицепса 3 упр. може и да са ти много (макар че аз лично не забелязвам такова нещо при мен) но дори и 2 да правиш згъване на бицепс на скотова пейка ( или така нареченото скотово) ти е задължително. То освен бицепса натоварва и брахиалиса (малак мулскул, намиращ се от външната страна на раката м/у бицепса и трицепса) и така се отваря много ръката. Мога да ти дам личен пример с мен, като го почнах след 2 месеца си гледам ръката и ми се видя някак различна, по-голяма от обикновенното, независимо че беше “напомпана” мернах я и с очуда гледам 2 см отгоре, чисто ....
16.02.07
21:32
Малко са упражненията... :( Трябва ти поне още едно упражнение
-Сгъване с дъмбели от седнало положение
-Концентрирано сгъване с дъмбел (Чуков хват)
-Сгъване с кривия лост с хват отгоре (за долна част на бицепса и брахиалиса)
Включи поне едно от тези горе изброени за да ти бъде пълна тренировката за бицепс :wink:
16.02.07
22:05
[quote author=“Efoss”]Малко са упражненията... :( Трябва ти поне още едно упражнение
-Сгъване с дъмбели от седнало положение
-Концентрирано сгъване с дъмбел (Чуков хват)
-Сгъване с кривия лост с хват отгоре (за долна част на бицепса и брахиалиса)
Включи поне едно от тези горе изброени за да ти бъде пълна тренировката за бицепс :wink:
ако може да попитам какво упражнение да правя за долната част на бицепса :( :(
Начи 1 път в седмицата прая бицепс и трицепс заедно и прая общо 8 упражнения 4-бицепс 4-трицепс аз осещам че се помпи ръката и мисля че е добре вашето мнение какво е ?
17.02.07
22:41
Писал съм ! Сгъване с кривия лост с хват отгоре (за долна част на бицепса и брахиалиса)
17.02.07
22:43
[quote author=“Efoss”]Писал съм ! Сгъване с кривия лост с хват отгоре (за долна част на бицепса и брахиалиса)
мерси много за отговора :)
18.02.07
10:08
аз права по 3 управнения с по 4 серий и мога да кажа че бицепса ми варви мн добре като си стегна раката и имам чувството че ще изфракне
4х8 сгаване с щанга
4х6 скотово с дамбел
4х6-8 концентрично
тва са супер упражения за бицепс
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече