сутрешно кардио

15.02.07
01:11

много искам да се възползвам от финта за сутрешното горене на мазнини с кардио на гладно обаче знам и че закуската е най-важна за деня а и аз не я изпускам тя ми е едно от осножните яденета.... обаче след тренировка не ям още поне 2 часа за да не прекъсвам процеса на горене(така съм чувала и винаги го правя) тоест ако стана в 8ч и карам 40 мин колело и не ям още 2 часа става така че директно обядвам...не се ли получава противоречие на полезни навици? приемам мнения и решения с отворени обятия  :D

15.02.07
03:59

[quote author=“Chu6”]много искам да се възползвам от финта за сутрешното горене на мазнини с кардио на гладно обаче знам и че закуската е най-важна за деня а и аз не я изпускам тя ми е едно от осножните яденета.... обаче след тренировка не ям още поне 2 часа за да не прекъсвам процеса на горене(така съм чувала и винаги го правя) тоест ако стана в 8ч и карам 40 мин колело и не ям още 2 часа става така че директно обядвам...не се ли получава противоречие на полезни навици? приемам мнения и решения с отворени обятия  :D

Ще ти кажа как най-добре действаше при мене кардиото миналата година, тъй като беше дълъг процес изпълнен с мн излишни килограми  :)
Сутринта след кардио, изчаквах 1 час, след което приемах равно количество въглехидрати и протеини, а закуската измествах като обяд  :idea:

FI

15.02.07
10:09

[quote author=“Chu6”]много искам да се възползвам от финта за сутрешното горене на мазнини с кардио на гладно обаче знам и че закуската е най-важна за деня а и аз не я изпускам тя ми е едно от осножните яденета.... обаче след тренировка не ям още поне 2 часа за да не прекъсвам процеса на горене(така съм чувала и винаги го правя) тоест ако стана в 8ч и карам 40 мин колело и не ям още 2 часа става така че директно обядвам...не се ли получава противоречие на полезни навици? приемам мнения и решения с отворени обятия  :D

Хапни един час след кардиото нещо белтъчно и на обяд въглехидрат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1