15.02.07
08:20
Знам че ще прозвучи тъпо, но аз да си питам :) Има едно заведение за бързи закуски в което предлагар мн инт храна и всеки път като се прибирам от залата минавам от там и залепени очи за витрината, но подминавам. Нямам тотален проблем с килограмите, но както всеки мился да почвам кардио с диета (все пак ми предстой и бал ), та да почна по същство, едно от ястията които ми грабва окото е ориз с пилешко месо и зеленчуци, до тук всеки казва “какво е тъпото” еми тъпото е че го водят пържен ориз с зеленчуци, но на вкус не е мазен и не е напоен с олио както злокобните пържени картофки и се чудя дали е чак толкова калоричен като е пържен.
П.П.
Пък знае ли се може да ползват зехтин :wink:
Добре де, ако ще почваш НВД то ориза става излишен. А да пържат нещо в зехтин ... То това от по 5 лева не е зехтин. Освен това зехтина не е устойчив на темепратура (тоест трябва да се консумира студенопресован неминал тремична обработка зехтин). Ако толкова ти се яде пробвай го. Ама за всеки ден. Просто готвено от ресторант на ниска цена няма как да е качествено (на мен в къщи някои манджи ми излизат по-скъпи отколкото в някои ресторанти)