Общи въпроси

15.02.07
10:44

Здравейте,имам няколко общи въпроси ;о.Ходя на фитнес,но ще се занимаваме с лека атлетика,отделно работата.Доста ще е натоварено и искам да попитам какво ще ми препоръчате да взема,защото само с храна няма да стане.Разглеждам страницата nowbg.com.Мисля.че ми трябват да си купя витамини,но не съм запознат.Гледам ZMA-90 капсули и ADAM Men’s Vitamins 60 таблетки мисля,че са добри,но не ги разбирам и моля за съвет.
1.Тези горните продукти могат ли да се пият с креатин,проблем ли е нещо?
2.За месото колко на ден?Мисълта ми е да ям колкото трябва,а не повече,за да ми стига за повече дни.
Имам чувството,че много трудно ще кача килограми с толкова тренировки,отделно натоварването да не хвана травма.
Мерси на всеки отзовал се.
21 години,196см-80-81кг.

15.02.07
22:49

[quote author=“goosebumps”]Здравейте,имам няколко общи въпроси ;о.Ходя на фитнес,но ще се занимаваме с лека атлетика,отделно работата.Доста ще е натоварено и искам да попитам какво ще ми препоръчате да взема,защото само с храна няма да стане.Разглеждам страницата nowbg.com.Мисля.че ми трябват да си купя витамини,но не съм запознат.Гледам ZMA-90 капсули и ADAM Men’s Vitamins 60 таблетки мисля,че са добри,но не ги разбирам и моля за съвет.
1.Тези горните продукти могат ли да се пият с креатин,проблем ли е нещо?
2.За месото колко на ден?Мисълта ми е да ям колкото трябва,а не повече,за да ми стига за повече дни.
Имам чувството,че много трудно ще кача килограми с толкова тренировки,отделно натоварването да не хвана травма.
Мерси на всеки отзовал се.
21 години,196см-80-81кг.

Кажи какви точно са ти целите? Горните продукти са добри и без проблем можеш да ги комбинираш с креатин и ефекта ще е добър. Месо на ден яж - 300-600 грама но зависи и от другите ти източници на протеин :)

Добри неща си харесал. Гледай да спиш повечко. Откакто съм първа смяна на даскало осъзнавам колко е добре да се спи много. За месото аз лично бих казал колкото повече толкова по - добре.

16.02.07
21:47

Епа цели световен на 100 метра ;0 ха-ха.спортовете са два и да издържа на напъна просто.Дам спането много ще го гледам.Значи и двата продукта мога да си ги взимам без проблем.Така чисти без други работи работи с тях?Щото и финансите не са много.Месото ясно тогава. Мерси много момчета!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1