Хранителен режим с гейнер

16.02.07
01:09

Здравейте, бих искал да си направя някакъв хранителен режим, след 10-15 дена максимум си взимам гейнер “MASSIVE WHEY GAINER” на  ultimate nutrition, но си нямам на представа точно какво да сложа.  Иска ми се със самия гейнер да ям и правилно, за да има по-голям ефект. Не качвам кила лесно, поне според мене. Тренирам от 4 месеца някъде пил съм само веднъж протеини на JC Nutrition - 100% whey pro.
- ръст: 168
- тегло: 59-60-61
- възраст: почти 16
- до сега не съм спазвал абсолютно никакви режими винаги съм бил слаб и не ми се е налагло, но сега искам да кача маса
- искам просто да кача маса дори да не е толкова ‘чиста’ после ще си я оправа с тичане, пък и лятото се сваля много

Edit: Гледах другите постове и видях, че съм забравил да допълна, че тренирам редовно.  4-5 дена в седмицата, винаги различно се пада 2 дена тренирам един почивам. Тренирам абсолютно всички мускули - само крака права веднъж на 2 седмици, защотото не съм много висок пък и сега раста, това е.
Edit: Още нещо последно да допълня, не съм се занимавал отодавна с никакви спортове, така че може да се каже, че изобщо не съм спортувал преди това.

Мерси предварително

Това са показателите на 1 доза от гейнера пие се 1 преди и 1 след тренировка:

Общо мазнини: 4 гр
Холестерол 55 мг
Натрий 105 мг
Общо въглехидрати 93 гр
Захари 42 гр
Протеин 55 гр
Витамини и минерали

17.02.07
20:20

Като за начало малко много ми се виждат тея тренировки по 4 5 дена. Не знам от колко време тренираш ама щом си почти на 16 едва ли имаш повече от година две стаж в залата. тренирай по 3 пъти стига ти толкова за сега. гейнера го пий както пише на кутията те хората наи добре си знаят какво правят а иначе старай се да ядеж повечеко но не квото ти падне наблегни на белтъците месо мляко и т.н щото явно въглехидратите си ги набавяш чрез добавки тва не значи съвсем никви въглехидрати да не ядеш де но дай приоритед на белтъците. храни са по 4 5 пъти на ден.. а и не се залъгвай че като качиш мазно после лесно ще го изчистиш почти никога не става толкова лесно за това гледай да си качваш чисти мускули по трудно е по бавно но пък е много по добре. Надявам се че съм ти бил полезен.

19.02.07
19:28

Е то момчето е казало - тренира 4 месеца. Мене ако питаш си блъскаш супер - 4 месеца са бая време и добре натоварваш всички мускулни групи. А за краката... абе да ти кажа аз съм бая по-висок и по-слаб от тебе, ама нещо и на мен не ми харесва да ги правя тея крака  :| . Абе хапвай в режим, подбирай храните и не се заблуждавай, че Гейн-а би могъл да замести храната!!!

Успех  :wink:

19.02.07
22:16

Пак ще си ям като до сега явно, но + гейнера
А за краката ме кефи да ги права, само че просто не съм висок. Няма да е с щанга - скачане пък лятото и тичане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1