Abswing 2

WH

16.02.07
02:05

От доста време върви една реклама по телевизията за този уред Abswing 2 за трениране на коремните мусколи.И макар,че съм предубеден от подобен тип реклами,напоследък доста хора почнаха да ми го хвалят и се чудя дали да си го взема.
Вие какво мислите дали дава наистина добри резултати !?

16.02.07
03:18

идеален е за закачалка
имаме такова вкъщи - майка ми всеки ден се мъчи на него от около 2 години насам
резултат никакъв  :lol: по-добре си направи един лост на коридора и прави пресички :)

16.02.07
12:47

Купи си храна с тия пари. Абсолютна глупост са тези уреди, които “тренират само корема, без да натоварват стабилизиращите мускули”. Ако ставаше с такива всички яки пичове щяха да ходят с Космодиск на кръста, наколенки на ЛИвайн на колената и да тренират на  Ab Swing, Ab gym, Super tech, Mega Abs и всякакви други подобни изгъзици!

Няма смисъл от това. Парите които ще дадеш за това ще са ти колкот няколко карти за фитнес вероятно.

18.02.07
18:15

Чувал съм,че специално от Abswing няма никакъв резултат,но често в тренировките има грешки при правене на някое упражнение такаче може би ако го правиш правилно може и да има резултат

BO

16.03.07
08:58

Аз ползвам ABSWING и съм много доволна. По 20 минути на ден и за 2 месеца талията ви наистина ще се намали значително. Единственото, което не е вярно от рекламата е времето. Твърдят, че всичко става за 2 седмици... Все пак ви съветвам да го купите, стига да сте сериозни и да не се откажете на първата седмица !!!  :wink:

JA

17.03.07
17:42

[quote author=“Borito0o”]Аз ползвам ABSWING и съм много доволна. По 20 минути на ден и за 2 месеца талията ви наистина ще се намали значително. Единственото, което не е вярно от рекламата е времето. Твърдят, че всичко става за 2 седмици... Все пак ви съветвам да го купите, стига да сте сериозни и да не се откажете на първата седмица !!!  :wink:

от 1 страна като се замислиш - 20 мин на ден това са много повторения и много серии за корем ако праиш и диета както требва според мене може но от друга секи инструкто и по разбиращ от фитнес ше каже че корем се праи сас коремни преси и кардио и диета

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1