Въпрос:Мачът кардиодейност ли е? + молба за съвети

18.02.07
13:41

Здравейте!
Имам нужда от няколко съвета относно отслабването.
Това съм аз:ръст 1,85, тегло:107 кг.(теглото варира поради бърз метаболизъм, бил съм и около 117 преди година, а преди няколко мееца бях около 101 кг, но празниците си казаха думата...)
Излишните килограми натрупах ударно преди около 2,5 години, тъй като изведнъж се обездвижих поради тежко счупване на ръката и започнах да си успокоявам нервите с манджа. Преди инцидента правех по около 80-100 лицеви опори всяка сутрин за събуждане+сериозно изпотяване посредством футбол 3-4 пъти седмично по 90 минути.
Сега отново поритвам,но общото ми физическо състояние е по-скоро лошо.
Наскоро започнах да правя коремни преси(по около 100 на ден), малко упражнения с леки гирички и “женски” лицеви, за да не натоварвам много ръката.
След като обстойно прочетох разни форуми за Л-Карнетина, реших да си купя и да започна да пия по 1 гр. сутрин и по 1 гр. вечер. Решил съм да тичам 2 пъти седмично, отначало по около 1,5 км, с постепенно увеличаване на натоварването. Отделно смятам да ходя на фитнес 3 пъти седмично, с наблягане на велото,а не на щангите. Към тази амбициозна програма ще притуря 100-те коремни сутрин,както и всекидневните лицеви опори.Някой да даде акъл по програмата дотук. Смятам,че ще издържа физически, тъй като преди 2 месеца подтичвах от време на време, и тичането ще сработи, а и искам да смъкна първите 7-8 кг бързо.
Смятам да продължа с мачлетата. Дали те се таксуват като кардидейност? Активното натоварване е около 40-50 минути,свързано е с тичане и обилно потене. Не знам обаче,дали това е достатъчно, тъй като темпото не е постоянно.Да пия ли Л-Карнетин преди въпросните мачлета?
Ако видите пропуски в тази програма, моля пишете!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1