хранителен режим и тренировка

19.02.07
20:21

здр. на всички ..харесва ми колко много компетентни има . адски много ще се радвам ако ми дадете своите идеи и да се окаже вшечетляващ ефект от тях .. трябва ми хранителен режим и съставяне на тренировки като програми .. тая годинка съм абитуриент и ми се ще да си оправя минусите при тялото ..176 съм висок и тежа 68,5 кг ..искам да се стегна за макстимално бързо време .. проблемни области са ми дупето(бая съм го надал и развлякъл) гръдите са ми развити и има по стегната маса в горната част  но ми се иска отвсякъде да изглеждат яки ..,да разширя гръбчето повече , да оформя бицарите малко и също проблемче ми е коремчето в долната  му част имам бая маса там .. супер много ви се умолявам да помогнете с каквото можете ..ако е възможно с по опростени и вфикасни идеи ..защото нямам много време за нищо на 2 работи работя на даскало ходя и времето ми е много оскъдно ..благодаря предварително..

не пускай заглавия с главни букви
прочети правилата на форума
спазвай правилата на форума.
head_hunter

FI

19.02.07
20:50

[quote author=“virtualnia”]здр. на всички ..харесва ми колко много компетентни има . адски много ще се радвам ако ми дадете своите идеи и да се окаже вшечетляващ ефект от тях .. трябва ми хранителен режим и съставяне на тренировки като програми .. тая годинка съм абитуриент и ми се ще да си оправя минусите при тялото ..176 съм висок и тежа 68,5 кг ..искам да се стегна за макстимално бързо време .. проблемни области са ми дупето(бая съм го надал и развлякъл) гръдите са ми развити и има по стегната маса в горната част  но ми се иска отвсякъде да изглеждат яки ..,да разширя гръбчето повече , да оформя бицарите малко и също проблемче ми е коремчето в долната  му част имам бая маса там .. супер много ви се умолявам да помогнете с каквото можете ..ако е възможно с по опростени и вфикасни идеи ..защото нямам много време за нищо на 2 работи работя на даскало ходя и времето ми е много оскъдно ..благодаря предварително..

Трудно ще направиш нещо след като не искаш да отделиш време за него.

19.02.07
22:04

ми аз ще направя всичко възможно ако трябва ще спя по малко :( но ще го направя ..важно е желанието

FI

20.02.07
15:03

[quote author=“virtualnia”]ми аз ще направя всичко възможно ако трябва ще спя по малко :( но ще го направя ..важно е желанието

Неспането вечер не е решение, мисълта ми беше, че като не искаш да спортуваш, ще ти е много трудно...

SI

20.02.07
21:24

Еми спането е един от основните фактори за развиване на красиво и хармонично тяло ;). А оправданията с времето са чисто и просто оправдания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1