Несъразмерни гърди.

Темата е заключена.
KO

21.02.07
09:50

Значи лявата ми гърда расте по-бързо от дясната ? незнам в мен ли е проблема .. аз ли правя нещо не правилно ,но лявата гърда е по голяма от дясната (с малко ,но си личи..) ,а дясната е по релефна (по очертана от лявата) ?
ОТ каде идва проблема? А и какво да правя за да се изравнят дясната с лявата? Мерси

П.С Малко смешно .. но е факт  :?

AS

21.02.07
10:07

Тренирай ги еднакво и няма да имаш проблем.

KO

21.02.07
12:34

аз ги тренирам еднакво, с едни и същи кила и едни и същи упражнения.. сигурно точно там ми е грешката ?

21.02.07
13:07

Леката несиметричност е нормална. Ако се влгедаш винамтелно и в някои женски гърди (аме не силиконови от списание), ще забележиш, че едната е малко по-голяма от другата. При тестисите също е така - единия е леко по-голям от дргугияи стой по-високо. АКо прочетеш някой от темите с мерки ще забележиш, че някой тук имат до 1 сантиметър разилка в обиколките на лява и дясна ръка.
С времето тази разлика намлява (като напреднеш с тренировките). А може и да е зрителна измама. Може само ти да мислиш така, огледалото понякога лъже.

JA

22.02.07
21:57

така е не се притеснявай при всички почти е така

23.02.07
07:18

Сигурно тренираш от скоро. С времето ще се балансират

23.02.07
22:43

Хайде стига толкова....писна ми от такива теми
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1