Сурови фъстъци...

25.02.07
09:48

Какво мислите за тях?Чудя се как да добавя още протеин към дневната си доза,а гледам,че в суровите фъстъци има 25 грама(от 100),но има и много мазнини,които ме притесняват и вдигат много калориите-около 50 грама...Знам че са полезни мазнини,но май са доста,ако ям примерно 100 грама фъстък на ден...Мнения?

25.02.07
10:56

Ами аз лично познавам малко хора, които им понасят големи количества съров фъстък. Просто са много тежки са храносмилателната система. По-добре сурово кашу, бадеми, лешници, кедрова ядка и т.н.
Като цяло протеинът в ядките не е в най-пълната възможна форма и затова според мен не са удачен избор за повишаване на белтъчния прием за деня. Но пък за мазнини са незаменими - всеки ден поне на 1 ядене имам 10 грама натурално фастъчено масло.

25.02.07
10:59

[quote author=“Celeborn”]Ами аз лично познавам малко хора, които им понасят големи количества съров фъстък. Просто са много тежки са храносмилателната система. По-добре сурово кашу, бадеми, лешници, кедрова ядка и т.н.
Като цяло протеинът в ядките не е в най-пълната възможна форма и затова според мен не са удачен избор за повишаване на белтъчния прием за деня. Но пък за мазнини са незаменими - всеки ден поне на 1 ядене имам 10 грама натурално фастъчено масло.

От къде го взимаш натуралното фъстъчено масло и каква марка е :?: Аз не съм виждал досега 100% фъстъчено масло...

02.03.07
17:19

[quote author=“4oKuTo”][quote author=“Celeborn”]Ами аз лично познавам малко хора, които им понасят големи количества съров фъстък. Просто са много тежки са храносмилателната система. По-добре сурово кашу, бадеми, лешници, кедрова ядка и т.н.

От къде го взимаш натуралното фъстъчено масло и каква марка е :?: Аз не съм виждал досега 100% фъстъчено масло...

Те поначало фъстъците не са ядки, а са от семейство бобови. Иначе има разновидности на фъстъчено масло в “пикадили” при това не само българско.

FZ

02.03.07
17:22

[quote author=“4oKuTo”][quote author=“Celeborn”]Ами аз лично познавам малко хора, които им понасят големи количества съров фъстък. Просто са много тежки са храносмилателната система. По-добре сурово кашу, бадеми, лешници, кедрова ядка и т.н.

Провери в Метро , там може да има .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1