Изследване на протеините на Нутрим в София

Темата е заключена.
NI

25.02.07
15:46

Аз сам човекът от Казанлък,който лично занесе пробите в София за изследването.Огорчен сам от отношението на модераторите на форума,които  незнайно защо ми сложиха бан на IP-адреса,но ще намирам начин пак да посещавам форума и да изнясям  резултатите в търсене на обективната истина.Пробите бяха дадени за изследване в петък,23.02.2007.Резултатите ще бъдат публикувани веднага,след като излязат-казаха ми че това ще стане в четвъртък или петък идващата седмица.Аз лично ги очаквам с интерес,както и всички вие  предполагам.Изследването ни струваше 44 лв-по 22 лв на изследван продукт-това са цените за изследване на показател белтъчно съдървание-казвам го само информативно.Това е за сега.Очаквам резултатите.

CS

25.02.07
16:35

Дано да има снимка.

25.02.07
22:20

Всички с нетърпение очакваме  :D :D :D кво ще ни сервираш

HE

25.02.07
22:27

Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?
Скоро ще разбереш защо към момента не си отнесъл БАН.

26.02.07
01:52

[quote author=“head_hunter”]Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?

Ахаха, интересно . Сега остава да излезнат резултати с 80% чист суроватъчен протеин.  :D

BU

26.02.07
08:24

[quote author=“head_hunter”]Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?

То и аз не съм от Пловдив,но майче интернет доставчика ми беше от там

Тъй, писах на въпросният човек. Моля, въздържайте се от прибързани коментари, чакаме отговор.
И като цяло обидите са зле посрещнати в bb-team, знаете това, по тази причина едно лице отнесе толкова банове, колкото рядко някой посетител може да носи.
Нежелан е обаче и реваншизмът и подигравките. Дайте шанс поне да разжберем какво се случва, пък ак онякой е направил изследване на някакъв продукт и ни го предостави, няма лошо.
Надявам се съм ясен.

26.02.07
12:09

Добре бе, пич аре кажи къде ги изследваш. Дай един адрес или телефон на лабораторията?

MI

26.02.07
12:21

Разбрах, че ги е пуснал за изследване във Медицински Университет СОфия, в катедрата по Хигиена и ще бъдат готови резултатите в края на седмицата!Ако не вярвате обадете се и питайте на телефон  02/8056254 търсете Десислава Гюрева!Като бъдат готови резултатите ще бъдат публикувани

HE

26.02.07
13:29

[quote author=“bufu_”][quote author=“head_hunter”]Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?

Интернет доставчика ти е Спектрум нет, който доставя и до Пловдив. На въпросния юзер доставчика му е само с покритие Пловдив току що говорих с тях  :wink:

CS

26.02.07
20:06

[quote author=“head_hunter”][quote author=“bufu_”][quote author=“head_hunter”]Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?

Интернет доставчика ти е Спектрум нет, който доставя и до Пловдив. На въпросния юзер доставчика му е само с покритие Пловдив току що говорих с тях  :wink:

Какво е значението от кой град е ?  :roll:

26.02.07
22:52

От:  nikielud
До: DJПетко
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 3:54 pm
Заглавие: ей свиня некадърна майкати да еба Отговорете с цитат на съобщението
Ти си гледай мазния дебел свински задник и недей да драскаш във форумите тъпак мръсен.Ти нищо не разбираш от бодибилдинг,олигофренино недни.Затова си толкова мазен и цяла България ти се смее.Един съвет-скрий се някъде да не ставаш за смях.
Вижте профила на потребителя

Пича е познатия на всички Slayer4o :wink:
Аз какво ви приказвам, че ще се опитат да си очистят името...И предполагам, че ще направят някой друг шмекер...

26.02.07
23:05

Хе хе, тоя нутримски мушмурок вече хептен ни взе за балъци тука.
@DJПетко ако не беше пуснал сега това което ти е писал, а беше изчакал “резултатите” щеше да бъде още по-забавно :wink:
По-здрави :!:

CO

27.02.07
00:25

Хм ,лично аз съм чувал потресаващи слухове как лице , което е доста на “високо ” в този бизнес ( със суплементите)
е предложило на човека , който притежава правата за БГ на една марка добавки да купи от завода на въпросната марка по 1 кутия от всеки продукт , които кутий след това са щяли да бъдат пълени с “прах по избор ” ( таблетки  )
И другото интересно е какво е това изследване по 22 лева ?! ! ( аз лично знам за сравнително по високи суми Х10 и нагоре .... )
Според мен точно поради цената на изследванията все още се купуват Бг добавки ... ( без да засягам никого )  :roll:
Иначе темата вдействителност “хваща окото”

27.02.07
07:48

[quote author=“mitiokrika”]Разбрах, че ги е пуснал за изследване във Медицински Университет СОфия, в катедрата по Хигиена и ще бъдат готови резултатите в края на седмицата!Ако не вярвате обадете се и питайте на телефон  02/8056254 търсете Десислава Гюрева!Като бъдат готови резултатите ще бъдат публикувани

10x пич, ще звънна :) .

HE

27.02.07
11:14

[quote author=“CSKA_FoReVeR”][quote author=“head_hunter”][quote author=“bufu_”][quote author=“head_hunter”]Първо отнесе БАН защото в темата си за изследвания споменаваш, както и тук че си от Казанлък, но би ли ми обяснил как след като си от Казанлък се оказва, че интернет доставчика ти е от Пловдив?

Какво е значението от кой град е ?  :roll:

Тъпо е да се представяш от Казанлък и съответно покритието на доставчика да е само в Пловдив  :wink: . Написъл съм го за да няма заблудили се.  :wink:  Така всички ще се сетят кои стои зад този профил.

DJПетко не му обръщай внимание по поста му личи, че е умствено изостанал. Вчера въпросния индивид и на ICQ ми се включи с подобни неща. Ако за всяка заплаха от такива мизерници получавах по 1 лв. сега щях да карам новата С класа.

Нямаше да можеш, защото още я няма в България, Хед Хънтър!
Разбрах.
Довиждане на Пловдив.
Еми.... Опитах се някак си да го спася, ама явно е неспасяем.
LOCK.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1