25.02.07
19:34
Интересно ми е какво ви е мнението за тези маргарини, които рекламират с Фибри, защото 1 лекар ми е казвал че маргаринът е мн ама мн вреден и не трябва да се докосва, апък съм чувал, че все пак той съдържа растителни мазнини, които не били толкова опасни, сега и с тези фибри ....
Това е първото и 2рото за пастета да питам, за този които всички си копуваме от магазина в консерви (то че не е чисто месо не е, но ми е инт мнението ви за него).
25.02.07
19:56
[quote author=“AnarchyWW”]Интересно ми е какво ви е мнението за тези маргарини, които рекламират с Фибри, защото 1 лекар ми е казвал че маргаринът е мн ама мн вреден и не трябва да се докосва, апък съм чувал, че все пак той съдържа растителни мазнини, които не били толкова опасни, сега и с тези фибри ....
Това е първото и 2рото за пастета да питам, за този които всички си копуваме от магазина в консерви (то че не е чисто месо не е, но ми е инт мнението ви за него).
И за двете имам лошо мнение. В пастета има всичко друго, но не и месо, а маргарина е просто ужас. Правилно ти е казал човека. Като искаш фибри, яж повече зеленчуци. :wink: