26.02.07
23:41
В областта на свалянето съм абсолютно начинаещ. За това ако имам недостатъци в хранителния си режим казвайте, а сигурно ще имам.
1. 7:15 - 2 препечени филии черен хляб с кашкавал и сирене (филиите да не ги мажа с масло нали?)
2. 10:30 - 1 банан
3. 12:30 - 1 банан
4. 14:00 - обяд - каквото има готвено по възможност не пържено и да е месо със зеленчуци (може ли вместо зеленчуците да е ориз или картофи)
5. 16:00 тренировка
6. след тренировката какво трябва да взема?
7. 18:30 вечеря - някаква салата + нещо “сухо” :D
8. след това плодове - ябълки, портокали
Ами това е. Надявам се заедно на направим добра диета и да сваля мазното :?
МЕрси!
С това мазно няма да свалиш, ама мускул със сигурност. Къде са ти белтъчините?
27.02.07
08:58
Мерси за мнението. Не мога да резбера в кое меню има мазно и с какво да го заместя? Какви бълтъчини да сложа още - месо и в коя баст на деня? Бананите добре ли са?
Е някакви съвети ще дадете ли :?:
[quote author=“tuocs”]Е някакви съвети ще дадете ли :?:
Съвета, който мога да ти дам (освен да не пускаш поредни мнения и подканяния) е да прегледаш другите теми в този форум и да прочетеш статиите за хранене на сайта, за да ти се изяснят поне основните неща. Защото с така зададен въпрос никой не може да ти даде смислен отговор. На мен “нещо готвено” и “нещо сухо” нищо не ми говори, да беше посочил поне вида на храните. Не си посочил и количества на храната, не си казал колко тежиш, колко мазнини имаш, колко искаш да сваляш, каква ти е активността! Имаш ли си поне представа от калории, колко ти трябват, колко изразходваш, колко ядеш?
Като начало не яж плодове вечер, въглехидрати яж до обед, бананите не стават за самостоятелно хранене. Последното ти ядене да е 1-2 часа преди лягане, а не в 18,30.