27.02.07
17:43
Искам да попитам тези които са поръчвали от там дали приемат от тези карти студентските които ги издават на студенти от УНСС. Те пак са Виза електрон. А също така и каква такса взима банката за превода
Приемат се картите само да имат CVV код, но последния път искаха да им сканирам картата заедно с личната ми карта ! И чак след 5-6 имейла от моя страна, ми process-наха заявката.
Както и да е, не пиша в темата заради това !
Днес получих обратен мейл от Netrition, в който ми казват, че стоката е била възпрепятствана на митницата в БГ и е била изпратена обратно при тях.
Ами к’во да ви кажа изгърмях с 15$ shipping. Иначе сумата е върната обратно в картата.
За чудещите се поръчката беше скромна:
Red Acid 2
Now Tribulus
PrimaForce Y HCL
NOW Acetyl Carnitine
[quote author=“emzo”]Приемат се картите само да имат CVV код, но последния път искаха да им сканирам картата заедно с личната ми карта ! И чак след 5-6 имейла от моя страна, ми process-наха заявката.
Както и да е, не пиша в темата заради това !
Днес получих обратен мейл от Netrition, в който ми казват, че стоката е била възпрепятствана на митницата в БГ и е била изпратена обратно при тях.
Ами к’во да ви кажа изгърмях с 15$ shipping. Иначе сумата е върната обратно в картата.
За чудещите се поръчката беше скромна:
Red Acid 2
Now Tribulus
PrimaForce Y HCL
NOW Acetyl Carnitine
Много кофти работа.... В момента иам поръчка направена от нетришана , не ни остава друго освен да се кръстим :(
Трябва да намерим някаде из Европейския съюз добавки на читави цени....
Много много много кофти ....
деба скапаните митничари , ако ни върнат поръчквата сме с 60$ назад!
По каква причина връщат доставките? Вчера си направих поръчка, без абсолютно никакви проблеми от страна на американците. Уведомиха ме, че трябва да пристигне след 15-20 дена. Какви спънки пак са измислили нашите? Нали на праткта пише че са за собствена употреба?
Дано това е инцидентен случай...Скоро и аз ще правя първата си поръчка в този сайт...Дано всичко е ОК тогава...А има ли някой друг подобен такъв сайт,на еквивалентни цени,който да доставя Scivation Xtend,Green Bulge и White Blood за БГ?
Добре де, а някой пробвал ли еда поръчва от други американски сайтове. Например Амазон.ком. Цените са същите и имат шипинг до БГ :?:
04.03.07
11:58
04.03.07
12:00
На мен преди 2седмици ми дойде огромна поръчка от нетришъна и не е имало никакъв проблем.От тоя месец да не е излязъл някакъв нов закон :?: Не мисля,че ще има някакви проблеми с поръчките но ти много ме озадачи :evil:
[quote author=“Body_Builder”]На мен преди 2седмици ми дойде огромна поръчка от нетришъна и не е имало никакъв проблем.От тоя месец да не е излязъл някакъв нов закон :?: Не мисля,че ще има някакви проблеми с поръчките но ти много ме озадачи :evil:
Скоро ще разбереме моята( моя и на gho$t ;) ) поръчка пътува някаде из света вече 7 дни... Само се кръстя и кръстя ........................................
А неможе да ми го побера акъла наще митничари защо са върнали колета на еmzo .
Уффф ами два варианта:
1. Така им скимнало.
2. Y HCL се води prescription drug, обаче го има в БГ, в един онлайн shop (колко го има не знам де), т.е. не вярвам да е забранен за внос ама ....
Сичко ще се разбере до 7 дни ...
Може и да е заради Йохимбина ...
пп: я кажи за йохимбина колко струва и за колко време стига тоя дето го има тука в бг
04.03.07
12:49
[quote author=“emzo”]Уффф ами два варианта:
1. Така им скимнало.
2. Y HCL се води prescription drug, обаче го има в БГ, в един онлайн shop (колко го има не знам де), т.е. не вярвам да е забранен за внос ама ....
Може ли да обясниш по подробно за второто(HCL)и в,кои продукти се среща,за да съм по внимателен в бъдеще.И според мен си попаднал на някой много отворен митничар,който е искал да трупа точки и се е направил на отворен. :wink:
Дано няма проблеми че горя с 150$ шипинг,иначе и моята е вече по света 1седмица,но ако на някой му дойде по-рано да пише,за да се успокоя напълно. :wink:
Е то ти го второто :)
http://www24.netrition.com/primaforce_yohimbine_page.html
само че аз не мисля че този продукт е проблем ...
04.03.07
16:21
Шипинг имаш предвид доставката ?
Щото и аз смятам да поръчвам скоро и затова питам.
А ставало ли е някакъв проблем с картите ви ?
Примерно да струва 50 долара, а те да ми теглят 100 долара от картата ?
Питам щото не съм запознат как стоят нещата ?
[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Шипинг имаш предвид доставката ?
Щото и аз смятам да поръчвам скоро и затова питам.
А ставало ли е някакъв проблем с картите ви ?
Примерно да струва 50 долара, а те да ми теглят 100 долара от картата ?
Питам щото не съм запознат как стоят нещата ?
Няма такова нещо.
Зависи от грамажа...От 10-15$ до безкрай...
05.03.07
13:33
Така значи да успокоя взсички току що си прибрах от пощата поръчката направена преди 13 дена за около 300$.Беше един огромен кашон над 11 кила...не съм плащал нищо допълнително...тоест сичко е на 6!Така че не се притеснявайте всичко ще ви пристигне.Най вероятно на емзо са му върнали поръчката заради бърнърите(има някви забранени съставки).Ох са имам:Animal pack 44,Animal pump,No-Xplode,Muscletech Cell tech 4.5lb,Carbo Gain NOW 7lb,ON 100% Whey Gold 10,37 lb,Glutamine caps 300 Ultimate Nutrition,BCAA 5000 ON 150gr,Creatine Monohydrate ON 300gr+VITAMINI CENTRUM!!! :lol: ...еми тва е за сега за около 3 месеца...после лятото пак :D
05.03.07
15:24
[quote author=“InDaHEad”]Така значи да успокоя взсички току що си прибрах от пощата поръчката направена преди 13 дена за около 300$.Беше един огромен кашон над 11 кила...не съм плащал нищо допълнително...тоест сичко е на 6!Така че не се притеснявайте всичко ще ви пристигне.Най вероятно на емзо са му върнали поръчката заради бърнърите(има някви забранени съставки).Ох са имам:Animal pack 44,Animal pump,No-Xplode,Muscletech Cell tech 4.5lb,Carbo Gain NOW 7lb,ON 100% Whey Gold 10,37 lb,Glutamine caps 300 Ultimate Nutrition,BCAA 5000 ON 150gr,Creatine Monohydrate ON 300gr+VITAMINI CENTRUM!!! :lol: ...еми тва е за сега за около 3 месеца...после лятото пак :D
Трябваше CarboGain-a на Now да си го поръчаш от тук.Излиза много по евтино.Сайта го знаеш :wink:
05.03.07
15:32
Сметнах си го и ми излиза същото...разликата е минимална
05.03.07
17:37
[quote author=“InDaHEad”]Сметнах си го и ми излиза същото...разликата е минимална
Ок,вината е моя тогава. :roll:
InDaHEad стабилна поръчка :wink:
От една страна ме успокоява че ти е дошла поръчката,а друга не ...защото аз също съм поръчвал фет бърнери :?
05.03.07
18:42
Е зависи какви са...ако има стимулатни в тях има малък шанс да ги върнат,но ако няма споко!
[quote author=“InDaHEad”]Е зависи какви са...ако има стимулатни в тях има малък шанс да ги върнат,но ако няма споко!
има стимуланти :cry:
Red Acid ...
Пичове днес получих покана за колет :D :D :D , утре като го взема чакайте подробности :D .
[quote author=“emzo”]Е аз съм карък значи :twisted: :evil: .
Абе най вероятно Y HCL те е издънило... ще правиш ли нова поръчка?
Абе най вероятно Y HCL те е издънило... ще правиш ли нова поръчка?
Не....... ще чистя без бърнъри :twisted:
Аз не вярвам някой да му е отварял колета за да проверява съдържание, те ако чуят иохимбе и сигурно за шака зулу ще си помислят, , по-скоро някоя лелка дет си няма работа се е усъмнила че колета в под 45$. Аз съм правил от нетришън поръчка много над 10 кила, та явно е до пощата от която трябва да си го вземеш.
Според мен виновник за всичко кофти е “Закона за Всемирната Гадост” .
Според него до един през ноща трябва да търся едно стихотворение на Пушкин :lol: .
EDIT: Току що взех колета :D . Голем кеф падна като го отворих 8) .
Снимка немога да сложа щото нямам с какво да ги снимам . Много съм благодарен на пичовете от нетришън щото са написали 44.95 $ вместо 258$ : ето какво представлява и смата поръчка:
2xRed acid Gen1 CL
2xBCAA powder NOW
2x Daily VIts NOW
2xTaurine Powder NOW
1xLiquid L-carnetine NOW
5xOmega 3 NOW
4xTribulus 1000 NOW
1xCaffeine Prolab
07.03.07
14:48
И моята поръчка дойде и то на 7мия ден :lol:
Не се знае със сигурност :lol: . Предишната ми поръчка дойде със стикер 264$( а беше 410) и пак нямах мито ...
Абе много маймуни се закачихме на жицата и рано или късно ще има опарени ! Да не изреве някой ;)
07.03.07
23:20
И аз ще се закачам у понеделник, дано издържиме :) Мисля неделя да паля свещ :D
Колко сме ? 10-15 човека! Едва ли ще се усъмнят, повечето поръчват на няколко месеца веднъж.
10.03.07
22:56
Запланувал съм купуване на Optimum 100% Whey Gold Standard Protein. Като го смятам излиза по-евтино, отколкото от БГ сайтовете. Задължително ли е карта да ползвам или може и с наложен платеж? Каква е вероятността да изгоря с някаква сума пари?
ЕДИТ: От bodybuilding.com по-изгодно ли излиза?
[quote author=“GH0$T”]Според мен виновник за всичко кофти е “Закона за Всемирната Гадост” .
Според него до един през ноща трябва да търся едно стихотворение на Пушкин :lol: .
EDIT: Току що взех колета :D
2xRed acid Gen1 CL
Вътре нали има йохимбе :roll: Имам предвид,че ако е така,значи не са върнали поръчката на човека заради тази съставка...В момента се чудя какъв бърнър да взимам и искам да разбера за кой да съм сигурен,че няма да му правят проблеми на митницата...Lipo 6,SAN Tight,Syntrax Fyre всички имат Yohimbine HCL,а за Red Acid не съм сигурен :roll: