28.02.07
17:18
Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
Edit:200 капси са и трябва да ми стигнат за 1 месец...
Ами пий ги и в нетренировъчни дни.То тялото тогава има най-голяма нужда,тъйкато е почивен ден и се възстановява.
28.02.07
22:03
[quote author=“4oKuTo”]Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
и за какво ще ги пиеш за маса или чистене :?: :?:
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“4oKuTo”]Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
Маса...Комбинирам ги с хубав протеин и креатин...
[quote author=“4oKuTo”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“4oKuTo”]Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
Не виждам защо си взел BCAA при положение, че искаш маса...
Обикновени аминота биха ти излезнали по евтино със същия ефект...
28.02.07
22:11
[quote author=“4oKuTo”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“4oKuTo”]Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
протеина и креатина на коя фирма са :?:
[quote author=“DJПетко”][quote author=“4oKuTo”][quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“4oKuTo”]Въпросът ми е дали да пия от тия хапове в нетренировъчен ден...Чувал съм различни мнения и се чудя дали да гълтам големи дози,но само в тренировъчните дни,или да пия равномерно всеки ден...Знам,че за да има ефект трябва голямо количество в дните за тренинг,но пък знам и че е добре за организма да има всекидневен прием...По принцип на етикета пише:2 хапа,1-3 пъти на ден,но на мен ми се струва малко само 6 грама на ден...
Не виждам защо си взел BCAA при положение, че искаш маса...
Обикновени аминота биха ти излезнали по евтино със същия ефект...
BCAA за чистене ли е :?: Взех го,защото разбрах,че е добро...Все пак първо място по продажби от аминотата,та затва...Щях да си взема Xtend или Purple Wrath,но ги няма в www.nutritiontarget.com…
Edit:Протеинът е EAS 100% Whey Chocolate,бях замислил Оптимум,но се спрях на този,защото ми казаха,че нямало голяма разлика между големите фирми,а този е по-евтин...Креатин-БиоТех...