28.02.07
18:02
Работя нощна смяна и по време на работа(не тежка физическа, супер айляшка) имам почивки, в които ям.Аз сега ям(за цяла вечер 22ч. - 06ч.) 3 пилешки паржоли, 1 кисело мляко(3.6%), 2 варени яйца(цели).Спя близо 6-6.30 часа (от 6.30 до към 13). Трянирам след 17ч.(около 60-90 минути) Пия Animal Pak, Трибестан, Креатин, Сардженор(аргинин).
Въпроса ми е следният.
Вреди или помага нощното хранене?
Какво трябва да се яде през ноща(И КАКВО НЕ)?
Дайте съвет за диета или цялостен цикъл за хранене.
Добавките - да изключа или да включа нещо?
Спешно е...
Благодаря.
28.02.07
18:30
То твоя режим като цяло се изменя така, че не мисля да има проблем.
[quote author=“aigner”]Работя нощна смяна и по време на работа(не тежка физическа, супер айляшка) имам почивки, в които ям.Аз сега ям(за цяла вечер 22ч. - 06ч.) 3 пилешки паржоли, 1 кисело мляко(3.6%), 2 варени яйца(цели).Спя близо 6-6.30 часа (от 6.30 до към 13). Трянирам след 17ч.(около 60-90 минути) Пия Animal Pak, Трибестан, Креатин, Сардженор(аргинин).
Въпроса ми е следният.
Вреди или помага нощното хранене?
Какво трябва да се яде през ноща(И КАКВО НЕ)?
Дайте съвет за диета или цялостен цикъл за хранене.
Добавките - да изключа или да включа нещо?
Спешно е...
Благодаря.
Абе кофти са тия нощно, ама какво да правиш...
Моя съвет е не приемай от най-трудните за смилане храни. Примерно яйца са трудни за смилане, както и гъбите и някой други...
Риба, мляко, както и по-леки меса. Плус бавен въглехидрат ще дойдат добре.
Също гледай да си осигуриш непретъпкан стомах, когато спиш през деня.
Бате, и аз си го задавам този въпрос от няколко години и не мога да си отговоря :lol: За цяла смяна правя максимум 2 хранения. От тежки храни ми става лошо. От кисело мляко колко съм одрисквал служебната тоалетна. :) От шибаната лактоза ли не знам, която иначе през деня не ми влияе. Изобщо нощна смяна да работиш и да тренираш си е мизерия отвсякъде. Дневния съм е много по-некачествен от нощния - светлина, шумове. Когато спиш по различно време тялото ти е в постоянен стрес и не може да се адаптира. Просто нещата стават много по-трудно. Боклуците като излязат от казармата, защо са толкова охранени? От мазните супи и боб със зеле ли? Не. Защото са на режим - става по едно и също време, яде по едно и също време, ляга си по едно и също време. Пък може и някакви хапченца да им пускат в храната, знам ли :)
02.03.07
08:39
За съжаление си доста прав колега и аз работя през ноЩа ве4е 4 месеца и нито можеш да се наспиш като хората нито да се натренираш както трябва ама какво да се прави нали трябва да се искарват пари да се прехранва 4овек :(
[quote author=“valentinik46”]
За съжаление си доста прав колега и аз работя през ноЩа ве4е 4 месеца и нито можеш да се наспиш като хората нито да се натренираш както трябва ама какво да се прави нали трябва да се искарват пари да се прехранва 4овек :(
И има ли резултати?Най-вече отрицателни?В смисъл можеш ли да се възстановиш за следващата тренировка?