01.03.07
16:44
Хора ситуацията е следната много трудно се възстановявам след тренировка мускулната треска от тренировката за гърди например я усещам още 3-4 дни след самата тренировка и за това мисля че вече трябва да започна да взема някакви добавки защото това просто не може да продължава.Аз съм се спрял на аминокиселини но тук искам и вашето мнение на коя фирма да си взема и има ли някакви странични, нежелани ефекти от приема на аминокиселини защото до сега не съм взимал добавки за възстановяване.Аз лично за сега съм се спрял на следните:
GENESIS NUTRITION - AMINO 1900 - http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=17
Weider - Super Aminos - http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/722.htm
Weider - All free form BCAA - http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/716.htm
За фирмата Genesis нищо не съм чувал тя добра ли е може ли да и се има доверие!!!
01.03.07
17:11
Моето лично мнение е,че е по-важно да си оправиш храненето.Яж повече!И най-вече повече протеин!С по 5 гр. на ден от каквото и да е(единствено АС действат с мг) няма как да станеш 100кг.Така че яж здраво и само така ще качиш.Едно е да взимаш някакви бонбонки,дето ако ще 100% да ги усвояваш няма да качиш повече от 100гр. :lol: и съвсем друго да ядеш по половин кило или кило месо и литър мляко на ден :wink: Пък ако и сънят ти е достатъчно е абсурд да не се възстановиш.А и още нещо-все пак тренирай разумно,за да не претренираш!
П.п.:Някои хора по принцип дори да са напреднали и да възстановяват добре имат мускулна треска 1-2 дена.Това си зависи и от човека(но все пак да не е над 2 дена де,само съвсем лека,която отшумява бързо).
02.03.07
13:41
zoben_pitbul аз не искам да качвам а да се възстановявам а сега на въпроса няма ли да ме насочите :cry: :cry:
Аз лично съм доволен от Weider Super Aminos :wink: Трябва обаче да вкараш сериозно дневно количество-примерно 8 в нетренировъчен ден,12 в тренировъчен,стигат за 1 месец така...Genesis 1900 са едни от добрите в “ниския” клас амино...
03.03.07
09:23
Браво бе хора голяма активност!Защо чак толкова големи дози като на опаковката си пише по 6 на ден?!
Пише: “Take 6-8 tablets before and after training”,значи 6 преди и 6 след...А и колкото повече амино пиеш,толкова по-добре...Нищо няма да ти стане,ако дори надвишаваш препоръчаните дози :wink:
Имал съм го този проблем. И причината беше, че надвишавах оптималната тежест в упражненията които правиш. Въпреки, че сериите бяха точно.
Иначе, аз съм доволен от Amino Universal 2700.
04.03.07
18:08
Тези Amino Universal 2700 много ме съмняват понеже ги няма на официалния сайт на Universal доколкото разбрах те се правят някъде в Азия мисля че беше и се произвеждат само за бедните страни от източна Европа а отгоре на всичкито пък на етикете на Amino 2700 пише че се произвеждат в USA дори града го пишеше но не си го спомням така че силно се съмнявам в този продукт.
Още не виждам точно мнения по темата много ви моля!Какво ще кажете за Super Amino 4800 на BioTech и моля ви отговорете на въпросите ми