Разширяване на гръдния кош

Темата е заключена.
AT

31.10.04
19:12

Здравейте,
искам да ви попитам как мога да си разширя гръдния кош с упражнения.Сега гръдната ми обиколка е около 100 и искам да я увелича.Ще ви бъда благодарен ако ми предложите програма(ръце мога и да не правя) за разширяване.
Благодаря предварително и поздравления за страхотния сайт :D

31.10.04
19:26

На мен най-добре ми влияят пулоувърът и клекът. Пул можеш да правиш след или преди всяка тренировка с леки кг, например 10-15 с пoвечко повторения и дишане. Лег пресите също помагат до известна степен. Това за разширяване на самия гръден кош. Оттам вече гърдите и гърбът са ти приоритет. :)

31.10.04
21:56

Да за раширяване на гръдният кош пулоувар и дърпане на скрипец пред врат и клек .
по-здрави

AT

31.10.04
22:01

Тези три упражнения в суперсерии ли да ги правя

31.10.04
22:14

Ае ако тренировката ти е с цел раширяване на гръден кош наи добре да изглезда тъка :
1та тренировка
1упражнение Дърпане на скрипец отпред -сам си преценяваи какви повторения и сери
2упр Пулоувар пак сам преценяваи пвт и сери
3упр офф тва забравих как се казваше та щи ги обясня писмено та значи на горна макара или скрипец слагаш няква дългра дръшка и с хват на ширината на раменете със леко свити ,но по цялото време на амплитудата в една позиция раце от краино горно положение смъкваш до краката някаде леко приведен напред и с опънат гръб *не трябва да участва трицепса
2ра тренировка
супер сери клек и пулоувар пак сери и повторения по твое желание

AT

31.10.04
22:17

Мерси много :D А тези две тренировки колко пъти седмично да ги изпълнявам и през колко дена

DO

01.11.04
04:09

Набирания !

01.11.04
09:21

Ае колко пъти незнам сам си преценяваи :)))
по-здрави

07.11.04
00:36

от полза може да ти е и опъването на хоризонтален скрипец от седнала поза,но с повечко килограми  8)

ZO

26.07.06
17:32

Гръдният кош трудно може да се разшири с фитнес-плуването е по-ефективно за тази цел!Но пък ако правиш набирания поне гърбът ти ще стане по-широк,а това комбинирано с повечко маса на раменете и тясна талия ще ти докара желаният вид!(Е,ако този желан вид е билдърския.)

Петко К - темата е на 2 години!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1