01.03.07
20:21
Здравейте и честит 1 март ;)!
Начи имах едно прекасване за около 2 месеца болен и третия месец да сам ходел 5 пъти,изгубих така малко мм и смалих по 2,5 см в обиколките но учудващото е че силата си ми е същата даже и се поувеличила!
на почти 16 год. сам и тренирам от 4 месеца сериозни свалих 20 кила ся сам 74.
Та тая програма добра ли е
1-ви ден бицепс,трицепс
2-ри крака,корем
3-и почивка
4-и гърди и рамо
5-и гръб и корем
серийте си ги правя 3x10
да правя ли еднакви управнения секи път щото базовите повтарям с другите гледам да има разнообразие?
некви препоръки за тях?
и храненето не ям сладко,не ям мазно
сутрин ям мюсли и 6 белтъка и 2 жълтъка
на даскало некав сандвич и некой банан
унас на обяд картофи оризец пържола ако има ;) или манджа
преди тренировка един два плода
след нея едно корни
по касно квото има картофи ориз по късно плод и тва е.И тука некоя препоръка ако може?
Доста четох и гледах но искам да се допитам аз ;)
Мерси!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Всичко изглежда амбициозно, ама само с яденето мисля, че няма как да стане. Не пишеш нищо дали приемаш хранителни добавки. Ако не го правиш,аз те съветвам да го направиш. Ако нямаш пари за всичко - протеин, креатин, глутамин, амино, бцаа и др. , опитай да спестиш поне за едно протеинче!!! Тази програма малко или много си иска зареждане-възстановяване.
03.03.07
14:57
ох ох :( нещо става или аз си внушавам че спадам яко :(
мн четох мислих и мисла да ям така
сутрин миусли с млеко и банан
на училище сандвич с шунка и (ошще нещо ?)
унас на обяд пил.пържоли с ориз и типов хляб тва е в понеделник и четвъртък a в вторник и петък риба с картофи
един два плода преди трен.
след трен корни или банан
за вечеря пил.пържоли с ориз и типов хляб тва е в понеделник и четвъртък a в вторник и петък риба с картофи
и преди там лягане извара с 5 белтъка и 2 жълтъкa
па тва е малко помощ ;(
09.03.07
15:58
За храната сам знаеш , че ако искаш да си върнеш килограмите няма да е кой знае колко трудно , нищо че са много , но при стабилно хранене няма да имаш проблеми :)
За програмата бих ти препоръчал
1.Гърди
2.почивка
3.Бицепс , трицепс , предмишница
4.почивка
5.Гръб
6 , 7ден -> 1 тренировка зависи кога ще имаш време и как се чувстваш - рамо + крака + корем + трапец - доста дълга тренировка , но лично на мен така си ми е екстра (не правя корем обаче , защото съм слаб и си иам ебаси лудите плочки :D )
09.03.07
16:03
[quote author=”[.::Ultras::.]”]За храната сам знаеш , че ако искаш да си върнеш килограмите няма да е кой знае колко трудно , нищо че са много , но при стабилно хранене няма да имаш проблеми :)
За програмата бих ти препоръчал
1.Гърди
2.почивка
3.Бицепс , трицепс , предмишница
4.почивка
5.Гръб
6 , 7ден -> 1 тренировка зависи кога ще имаш време и как се чувстваш - рамо + крака + корем + трапец - доста дълга тренировка , но лично на мен така си ми е екстра (не правя корем обаче , защото съм слаб и си иам ебаси лудите плочки :D )
Вече заработени, по-лесно се качват. Нищо, че е боледувал и че е загубил кила. С добро хранене, тренировки и добро възтановяване ще е ОК.
Успех
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече