болки в коленете

01.03.07
23:54

Здрасти имам остра болка в коленете на двата крака тя се получи един пат след  като бягах.Болката се намира в наи лявата част на левия ми крак тончо под коляното кадето се свива крака и на сащото място на дстния ми крак самоче от дясно.Почивах доста,но почнали да бягам тази болка се появява и е нужно седмица да отшуми.Може ли да ми кажете какво точно има има в тази част на коляното и какво може да ми има.Болката е много остра но подувания в тази част на крака нямам.

Благодаря ви предварително

02.03.07
14:13

[quote author=“lubakar”]Здрасти имам остра болка в коленете на двата крака тя се получи един пат след  като бягах.Болката се намира в наи лявата част на левия ми крак тончо под коляното кадето се свива крака и на сащото място на дстния ми крак самоче от дясно.Почивах доста,но почнали да бягам тази болка се появява и е нужно седмица да отшуми.Може ли да ми кажете какво точно има има в тази част на коляното и какво може да ми има.Болката е много остра но подувания в тази част на крака нямам.

Благодаря ви предварително

Отиди на лекар. За предпочитане ортопед и още по-добре спортен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1