бирена мая

KR

02.03.07
14:13

да питам бирената мая за какво е.Чувал сам че се разширяват белите дробове и имаш повече въздух.

02.03.07
14:15

[quote author=“kr1sto”]да питам бирената мая за какво е.Чувал сам че се разширяват белите дробове и имаш повече въздух.

Ммм... аз май съм чувал, че за акне (ако не се лъжа) и УЖ за пълнеене  :lol:

Апетит, витамини.

MO

02.03.07
14:43

[quote author=“kr1sto”]да питам бирената мая за какво е.Чувал сам че се разширяват белите дробове и имаш повече въздух.

Смятам ,че е добре да се пие на 3 месеца 1 или 2 ,защототя има много положителни ефекти ,пречиства кръвта ,дава апетит и е източник на аминокиселини ,витамини и минерални соли

FZ

02.03.07
15:05

Из форума има много теми за берената мая . Сядай и чети.

03.03.07
18:09

Ами по-горе са казали но и аз знам че маха акне и ти дава апетит ;)

CH

04.03.07
18:24

някой  да е качил маса от бирена мая  :?:  :?:  :?:

[quote author=“CHAiiiii_CHOOO”]някой  да е качил маса от бирена мая  :?:  :?:  :?:

Тя не е за тая работа.

04.03.07
19:39

[quote author=“CHAiiiii_CHOOO”]някой  да е качил маса от бирена мая  :?:  :?:  :?:

Тя ти дава апетит => повече ядеш => повече качваш. Колко от това качено е мускулна маса, зависи с какво си се тъпкал като си огладнявал от нея ;)

05.03.07
16:48

И пием бира и сме пияни  :lol:  :lol:  :lol:  Саааамо ЦСКА !!! Ляляляляляля-ляляляляля- ляляляляля - САМО ЦСКА !!!
Пийте бира ! След катия пия бира ям като куче  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

JO

15.03.07
20:10

За Дробовете незнам тя помага за много неща защо не и за дробовете ? Но ако тренираш и я пиеш ще ти се отрази Добре :)

JA

15.03.07
21:39

дава повече апетит :)

16.03.07
00:19

Според мен няма нищо общо бирената мая с  разширяване на белите дробове. Аз искам да попитам важна ли е стрикността при пиенето на бирената мая, защото понякога забравям да си я пия и се чудя дале и ще има кой знае по силен ефект ако я гълтам съвсем редовно

TW

16.03.07
12:18

Бирената мая е кофти на вкус
Затова по добре пии бира ако си решил да приемаш

16.03.07
13:21

[quote author=“twista”]Бирената мая е кофти на вкус

Бирената мая няма нищо общо с бирата  :wink:

TW

16.03.07
14:36

[quote author=“basi_zvqra”][quote author=“twista”]Бирената мая е кофти на вкус

Бирената мая няма нищо общо с бирата  :wink:

Освен че са богати на аминокиселини , на витамин Б (които засилва имунната система) и лекуват кожни болести
:wink:

MR

07.04.07
02:13

казано от twista на 16.03.07, 12:18:

Бирената мая е кофти на вкус

съгласен съм мен ми мирише като храната дет давам на кучето ...

08.04.07
17:53

запушваш си носа и тва е нали маха пъпките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1