31.10.04
20:14
Ама някой ако може да ми обясни. Реших да пробвам едно протеиново барче на Nutrim. Чета си аз - 85г: 35г белтък, 30г въглехидрати, 2гр. прости захари... и си казвам “супер”... като му дойде времето да го ям щях да колабирам. Първо не можех да го отгризна със зъби (щях да ги счупя предните), после след като успях въртях първата хапка цяла вечност и накрая така се запених, че ми се догади. А и вкуса било ванилия - добре че го видях написано, че иначе щях да мисля, че са ми дали да ям бельото на германци с каски... с други думи ууф гадно... и това беше първата хапка.. но си казах “пени се, не пени се, ке те ям”. Стоплих мляко и го топнах вътре... само се размекна шоколадовата глазура... вътре същото твърдо и набито съдържание. Накрая си казвам “абе купил си го извън срока на годност” и поглеждам на опаковката -> септември 2005г - та то това ще ме надживее!!! :cry:
Та въпроса ми е, има ли свестни протеинови барчета? :roll:
Ами не знам, ама за 2.50 (нали толкова струва?) можеш да отидеш в някоя пицария или кръчма и да изядеш една пържола на скара, количеството на протеините ще е същото :) ;) А ако си купиш храна за вкъщи и си я приготвиш сам, ще си набавиш даже повече протеини и въглехидрати за тези пари. Просто не си струва, виждат ми се скъпи.
02.11.04
12:08
братле и аз като теб реших да си взема протеинов бар пак нутрим само че със вкус на шоколад(доста по добър от ванилията)и не ми се стори толко зле вярно беше малко твърд ама кво да се прави спорта иска жертви
Направо ви са възхищавам как сте ги изяли тия шибани вафли !!?? :shock: Аз на втората хапка почти повърнах :? :?
10.11.04
18:54
Абе моето мнение, е че това все пак не е вафла “МУРА” и човек не трябва да очаква превъзходен вкус :wink: . Макар че за Wheybar на Nutrim си прав донякъде. Моят скромен съвет е: MixBar на Nutrim, разбира се ако можеш да си позволиш нещо по-скъпо - давай.
За тези пари лично аз бих си взел 550 грама пуешко филе (4.60 килограм в магазини Европа). По 19 - 28 грама протеин на 100 грама(да вземем 20 за по-реалистично)
550х0,2 = 110 грама протеин... за 2,50 лв...
барове ли?
Лео е абсолютно прав! Мене ако питаш пържолата му е майката. Вярно че ще изглеждаш малко странно да ръфаш по улиците пържола ама е по-добре :D За 2.50 можеш да си вземеш готова вакумирана пържола от магазина (верно че е като Michelin - тъй де, авто гума), ама поне е по-добро от към протеин от барчетата според мен 8)
20.12.04
19:30
Аз също си взех протеиново барче на нутрим. Верно беше малко твърдичко, но пък ми наподобяваше добрите стари “Балканки” :wink: ... та изядах си го като стой та гледай ! :D