Продукти на NUTREND

BU

02.03.07
17:56

Гледам в новия брой на FLEX ги рекламират. Някой ползвал ли е техни продукти ? Ако да, знаете ли техния сайт (ако изобщо имат такъв) понеже не намерих..
Интересуват ме цени на продуктите и дали са качествени.

FZ

02.03.07
18:58

[quote author=“BuKTop”]Гледам в новия брой на FLEX ги рекламират. Някой ползвал ли е техни продукти ? Ако да, знаете ли техния сайт (ако изобщо имат такъв) понеже не намерих..
Интересуват ме цени на продуктите и дали са качествени.

не е много трудно да се пита ГУГЪЛ нали  :wink:
www.nutrend.pl
www.nutrend.cz

BU

02.03.07
19:05

аз точно в google гледах и ми намери някакъв сайт за техника.. мерси :) сега ше разгледам

10.01.08
21:23

Днес и аз си взех новия брой на Флекса и има цени на рекламираните продукти Нутренд, на корицата на последната страница...
И аз искам да разбера дали са качествени тези продукти, ако някой е ползвал, нека сподели впечатления ;)

П.С. От 47ма до 54та стр. прилича повече на Playboy отколкото на списание за културисти :D

казано от No_WaY на 10.01.08, 21:23:

П.С. От 47ма до 54та стр. прилича повече на Playboy отколкото на списание за културисти :D

Това е тенденция от край време и по западните аналози.

Секса продава.

FZ

11.01.08
10:14

Днес и аз си взех новия брой на Флекса и има цени на рекламираните продукти Нутренд, на корицата на последната страница...
И аз искам да разбера дали са качествени тези продукти, ако някой е ползвал, нека сподели впечатления ;)

Продуктите на NUTREND са качествени , пил съм няколко техни продукта и съм останал доволен

А за това че FLEX прилича повече на Playboy , не съм съгласен ,  мисля , че  е малко преувеличено , по скоро нещо май го бъркаш с едно друго списание за Фитнес .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 11.01.08 10:15.

11.01.08
14:49

Kачествени са.

17.05.08
20:19

Ползвал съм протеиновите блокчета на Нутренд,добри са...Предполагам,пък и както ти казаха и другите им продукти са качествени.

06.06.08
18:55

Продуктите им са много качествени използвал сам 1 гейнер УИНЪР14 и  ЕКСЕЛАНТ80 и сам много доволен

Д-

07.06.08
12:09

Вносителя на Nutrend е Хубенов, който е един от хората, който държат Flex и Muscle and fitness, затова всеки брой на тези списания прилича на каталог на фирма Nutrend.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1