03.03.07
12:35
Здравейте, реших да почна НВД(отново) след 6 месечен период в който трябваше да хапвам по-обилно и по-мазнички работи, заради операция и се стигна до така нежеланите килограми и налепи :roll: .Бях 95 сега съм 107 и целта ми е да смъкна до 95-90 :roll: .
7-Чай с мед(1/2 чаена лъжица, медът е домашен и не е захаросван)
8:30- 1 кисело мляко 0.01%
9:30 пак кисело млекце
10:30 1 1/2 литра вода
1:00 Л-карнетин и тренировка(20мин тичане + упражнения за релеф, за различните мусколни групи според деня)
3:00 100гр извара + 100гр Сирене
4:00 1 сварен картоф + 150гр Пилешки гърди////////100гр сирене + консерва от риба тон(изцедена разбира се) мисля да ги редувам 1 пиле др ден рибка, да има някакво разнообразие
5:00 някакъв плод + Активия(Д*н*он)
6:00 пак 150гр пилешко или рибка + картоф или извара или сиренце.
7- горчив или кисел плод
8 пак същото
и преди лягане Л-карнетин-а.
Опитвам се да избягвам сладкото(понякога немога да издържа на изкушението и хапна 1/2 шоколад(натурален), но гледам да е 1 път в седмицата), оризът(м*мка му), тестените и бобените изделия.
Нека някой по-опитен да каже къде съм згрешил с яденето и да ме поправи, ако иска.
По-Здрави
П.С имам изградена мусколна маса(от 4 години съм в залата, но не съм много постоянен, но карам доста колело) и предполагам това ще помогне за по-бързото изгаряне.
03.03.07
15:50
[quote author=“Jebediah”]Здравейте, реших да почна НВД(отново) след 6 месечен период в който трябваше да хапвам по-обилно и по-мазнички работи, заради операция и се стигна до така нежеланите килограми и налепи :roll: .Бях 95 сега съм 107 и целта ми е да смъкна до 95-90 :roll: .
7-Чай с мед(1/2 чаена лъжица, медът е домашен и не е захаросван)
8:30- 1 кисело мляко 0.01%
9:30 пак кисело млекце
10:30 1 1/2 литра вода
1:00 Л-карнетин и тренировка(20мин тичане + упражнения за релеф, за различните мусколни групи според деня)
3:00 100гр извара + 100гр Сирене
4:00 1 сварен картоф + 150гр Пилешки гърди////////100гр сирене + консерва от риба тон(изцедена разбира се) мисля да ги редувам 1 пиле др ден рибка, да има някакво разнообразие
5:00 някакъв плод + Активия(Д*н*он)
6:00 пак 150гр пилешко или рибка + картоф или извара или сиренце.
7- горчив или кисел плод
8 пак същото
и преди лягане Л-карнетин-а.
Опитвам се да избягвам сладкото(понякога немога да издържа на изкушението и хапна 1/2 шоколад(натурален), но гледам да е 1 път в седмицата), оризът(м*мка му), тестените и бобените изделия.
Нека някой по-опитен да каже къде съм згрешил с яденето и да ме поправи, ако иска.
По-Здрави
П.С имам изградена мусколна маса(от 4 години съм в залата, но не съм много постоянен, но карам доста колело) и предполагам това ще помогне за по-бързото изгаряне.
До обяд не ядеш никакви въглехидрати, а следобед се тъпчеш с много. Сложи сутринта въглехидрат, а картофите в 18 часа ги махни. Плодовете до обяд.