Много остра болка в лактите след канадска

03.03.07
17:01

Здравейте,
Преди два дни играх  канадска с един приятел. Оттогава по време на тренировка(и други натоварвания на ръцете) се появява много силна болка в лактите и областта около тях. :( Та въпроса ми е да изчакам ли болката да спре и тогава да продължа с тренировките или да си взема някакви налакътници и да си тренирам(имайте предвид че с налакътници няма болка) . Пък ако кажете някой лек - още по-добре  :D

Поздрави!

Изчакай. Случвало ми се е и ако действително е от канадската борба ще мине скоро.

Вземи си глюкозамин и тренирай по-леко с налакътници.Принципно дори и да не те болят е хубаво да си пазиш лактите и да тренираш с налакътници.

06.03.07
10:27

И едно мнение от мен.
Аз имам стара травма на левия лакът (преди години съм го вадил от ставата).
Когато тренирам с щанги и ги натоваря повече изпитвам остра болка в него.
За това, когато тренирам с щанги тренирам по-леко, и наблягам на дъмбелите, защото когато тренирам с дъмбели не ме боли. Пробвай и ти с дъмбели надявам се, че ще ти се отрази добре.

07.03.07
20:08

MI5 - много правилно!!!!! Аз имам хронична болка и си знам, че това при мен е сухожилие. Откакто тренирам с налакътници - болка няма. Те загряват мястото и не му дават да изстива. Хубаво е малко да намалиш тежестите за да поотмине болката, а не да блъскаш здраво за да не ти остане за постоянно. Също така препоръчвам по-кратки почивки между сериите (1мин - 1мин.30). Почини 5-7 дена и поднови с налакътници.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1