08.03.07
21:43
Хей, може ли да ми кажете кои са добрите немски хранителни добавки. На какви цени са и къде ги има във Варна или София. Чувал съм че са на по-ниска цена от американските, но са с добро качество. Опитах се да намеря нещо ама като не знам какво точно търся е трудно :).
08.03.07
22:07
Аз се сещам за Biotech и Best body nutrition. Биотека го има в София на Пиротска 12 в SNC, а Best body nutrition :arrow: http://best-body-nutrition.net/ го има точния адрес и карта даже. От Биотек аз лично съм доволен. Бест боди не съм взимал, но залата в която тренирам е техен партньор и там доста се тачат. Особено креатина златен го изкарват някои.
08.03.07
22:20
Аз си взимам на Мултипауър, ама незнам дали ги внасят в България, иначе не е лош протеина.
Аз в момента пия глутамин на best body и протеин и амонокиселини на Biotech, но понеже съвсем от скоро взимам добавки и чесно казано немога да преценя тяхното качество иначе се насочих към немските добавки заради по- изгодната им цена от американските.
Аз гледах Biotech, но мислех че са американски. Цената им беше близка до Scitec и си купих от вторите. Може сега да пробвам Biotech. А да знаете къде се продават техни продукти? Във Варна в “Жълто” нямат.
за best body мога да кажа 4е креатина и е великолепен най-добрия които сам пил мн добре ми подеиства ако иска6 прабваи го
09.03.07
14:18
Имат американски клон. Имаше такъв спор преди време.
09.03.07
16:08
Best Body Nutrition са невероятни наистина.Особенно аминото и креатина :!:
09.03.07
17:58
Body Attack