American Muscle - MASS POWER 4kg - 35лв !!!!

02.11.04
17:40

American Muscle - MASS POWER 4kg - 35лв !!!!
В момента го има на Пиротска12.
На половин цена, защото срока на годност е изтекъл преди 1-2 месеца.
Според вас с кои продукти и видове добавки може да се рискува да се пият след като им изтече срока. Деси от Пиротска каза, че прозиводителите давали 1 година горе-долу повече от това, което е написано особено за въглехидратите.
Вие какво мислите по този въпрос ?

RH

02.11.04
18:07

Мисля че:
”Деси от Пиротска каза, че прозиводителите давали 1 година горе-долу повече от това, което е написано особено за въглехидратите.”
щом е казала това що на кутията на пише срока на годност + още 1 година абе въобще не ги слушай кво ти разправят тя може да ти каже че е по-добре да го пиеш и ако е с изтекал срок на годност. Тия от Пиротска са големи педали всички продукти са им с узтекал срок на годност или поне скоро ще изтече аз така ходих за fat-burners и някакъв там ми предложи на MLO с изтекал срок на годност стрували били 50 и не знам си колко лева ама понеже били с изтекал срок на годност те ги продавали по 40 ебахти тъпаците ами да ги пуснат по 10 лв. щях да си зема ама 40 за нещо което не си сигурен дали има ефект а пък да не говорим че е незаконно да продават такива продукти и че такава глоба ша им изтрескат че свят ще им се завие.
Аз лично не бих си купил продукт с изтекал срок на годност не заради това че ме е страх да не ми стане нещо от продукта най-много да се посереш ами щото ме дразнят като го продават на цена все едно е нов.
А пак специално за тоя протеин мога да ти кажа че тва най-вероятно е гейнер с не повече от 40 % протеини и освен това тая фирма ми е много съмнителна щото веднъж щях да си земам от тях ма ми направи впечатление че нямаше бар код на опаковката само името нафирмата и някаква адрес етикета беше все едно аз съм го печатал
А и сега го гледам тоя протеин познах че е гейнер 25 % протеини има другото е въглехидрати нов струва 65 лв. Тъй че сам решавай дали да го вземеш или не

02.11.04
22:11

Не съм казал, че е протеин.
Аз не пия протеини сега идва зимия сезон треа да се омазнява.
65% въглехидрати и 30%протеин е в него :)
70лв е нов.

RH

03.11.04
04:42

ами пробвай нищо не губиш най-много 35 лв. :lol:

03.11.04
12:03

ае американ масал е ултра боклук особено пък геинерите са хвърлени в боклука пари то тва маи за всички суплементи се отнася
по-здрави

07.11.04
20:22

щом е с изтекъл срок на годност - sUX! Ако си беше нормален нямаше да го продават на половин цена,по-добре не си хаби парите  :wink:

08.11.04
16:16

Значи онзи ден отидох в да си купя  аминокиселини на евлоги георгиев и продавачката още на вратата почна да ми казва че имало продукти с изтекъл срок на годност с 50% отстъпка и като ги видях целите прашни сигурно са лежали в някои склад 2 години

RH

08.11.04
16:39

Тия магазини за спортни храни са големи тъпаци продават на супер скъпи цени никоий не купува нещо и като им изтече срока на годност го пуската на половин цена макар че пак са на печалба абе по добре да затварят кепенците като не знаят как се прави бизнес

HE

09.11.04
09:49

Е много често ми се е случвало дори да няма срок на годност! Влизаш в магазина купуваш си амино прибираш се у вас и какво виждаш няма срок на годност - кофти изненада! Тея продукти може да са произведени и през детските години на Лили Иванова.

10.11.04
12:43

Е кво да ви кажа на евлоги георгие аминокиселините на юнивърсал всичките са с изтекъл срок на годност до 2месец 2002 егати мошениците

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1